Primer testa iz hemije za prijemni

Started by Bred, 06-06-2006, 00:35:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 16 Guests are viewing this topic.

Wlada

Изаћи ће распоред седења пре пријемног...
Тестове вем деле након проверавања присуства, провере идентитета и званичног обраћања декана факултета проф. Наде Ковачевић.
Мало ћете се смарати док чекате, али због треме брзо прође све.

manojlo88

Ma ne panici sa tom organskom, sto kaze Vlada, uglavnom i treba samo teorija,pogotovo iz biohemije,koja je zastupljenija kao sto si i primetila,ali ni to nije nista specijalno... Ako si iole naucila knjigu, pitanja nisu problem...a i da nisi bas, moze malo i na srecu...:) Jao pa sad, davno to bese...posle godinu dana na faxu sve oko prijemnog se zaboravlja,a drugari?:)) Koliko se secam ne ulazi se pojedinacno vec udjes kako hoces i oni ti kazu u kom si redu,ili ima spisak na ulazu u halu pa na spisku proveris gde sedis...mislim da je ipak spisak... A test daju kad se svi smeste,i kad vas prozovu ili kako vec proveravaju da l' ste tu,uobicajeno...  

Wlada

Quote...posle godinu dana na faxu sve oko prijemnog se zaboravlja,a drugari?
Манојло брате то ти је механизам одбране - класично потискивање... Црне успомене са пријемног заменили смо прелепим успоменама са испита и колоквијума  :116:

manojlo88

Ma apsolutno...sa prijemnim se zavrsavaju svi zivotni problemi vezani za skolovanje...a studije, ma smejurija...malo V.Savica prevaspitate i sve ok...to da bi lepe uspomene sa kolokvijuma i ispita bile potpune... :>   :lol2: :lol:

irenica

brzo se zaboravlja sve ovo..mnogo informacija..ucim teoriju,dobro mi ide..nego kako krenem sa preslisavanjem zaboravi se prethodno..i tako u krug..mhm..znaci tako.moze da se udesi da sednem blizu drugarice,bar zbog sigurnosti.verovatno svake godine prica isto..zivote.nesto sam razmisljala,zamissli da sve ovo citaju ti neki koji smisljaju testove,i namerno daju sve drugacije,na prepad??to su ogorceni intelektualci,ipak.gde da ja uplatim tih tricavih 6,5 soma??u opstini ili u tu kod vas?

Bred

u posti. bilo kojoj. ne znam da li moze i u banci ...

irenica

hvala..mislila sam da treba na faxu.

manojlo88

Pa ne mozes da sednes blizu drugarice,jedino ako se tako potrefi... A mislim da rasporedjuju po prezimenima...

_sanja_

pa zar vec ne znate raspored?  ja koliko se secam mi smo jos pre prijemnog znali u kom redu sedimo i br. mesta i onda samo udjes u onu ogormnu halu :) (ne bih da se prisecam :) )   i trazis red i svoje mesto... cak mislim da je taj raspored bio na internetu...

Bla_bla_blaaaa

ma da dobijete raspored sedenja...red i broj mesta...A hala je ogromna...Samo opusteno, verujem da ce sve biti ok

Wlada

Quotebrzo se zaboravlja sve ovo..mnogo informacija..

Сећате ли се овога?  :K
Да није било Милоша још бисмо вукли органску кеца...

tasha_90

Quote from: _sanja_ on 23-06-2008, 09:36:13
pa zar vec ne znate raspored?  ja koliko se secam mi smo jos pre prijemnog znali u kom redu sedimo i br. mesta i onda samo udjes u onu ogormnu halu :) (ne bih da se prisecam :) )   i trazis red i svoje mesto... cak mislim da je taj raspored bio na internetu...
pa kako da znamo kad se jos nismo ni prijavili...  :smekerica: a jel veliki razmak izmedju stolova?
i jel su odgovori svima isti ili ih izmesaju?

Wlada

Измешају, мада су питања иста.
Боље одмах заборави на преписивање, нити ће ти потпуни незнанци око тебе помоћи, нити ће то проћи неопажено...пуно људи шпарта халом.

Bla_bla_blaaaa

Da...poslusaj Wladu...bez prepisivanja :nene:
Iskreno ja na mati nisam imala vremena da gledam unaokolo...Bas mi je bilo malo vremena...tako da bolje da radis sama nego da gledas sta i od koga da prepises  :wink:

tasha_90

ok, al ako negde zakoci, verujem da moze da se provuce koja pomoc od komsije...  :wink: a razmak izmedju stolova?