Primer testa iz hemije za prijemni

Started by Bred, 06-06-2006, 00:35:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 14 Guests are viewing this topic.

buu

75cm!!!!  :K
ma use i u svoje kljuse!!!  :cvet

tasha_90

bukvalisto? ma radicu sama ono sto znam, a sto ne znam....  :a e, pa 75cm nije puno...  :hm :happy:

manojlo88

Quote from: buu on 23-06-2008, 15:02:06
75cm!!!!  :K

Buu,mozda je tako kod tebe bilo,kod mene svega 66,ili onaj metar nije bio dobar...:)) Al' ste navalili na razmak, 'leba ti... :>  Nema tu komsije, navikni se odmah na surovu istinu da sama sebi mozes najbolje pomoci... :shock :>

tasha_90

ma sta da pomognem samoj sebi, ako ne znam nesto???  :lol:

manojlo88

buu

Quote from: tasha_90 on 23-06-2008, 15:37:56
na ucenje  :F onda!!!

irenica

ma sve je dobro,samo da se ne radi isti dan kao ovde kod nas..ne bih mogla to da zamislim,primorano bacanje sa jednog predmeta na drugi..uzas!!za 3 sata..pocelo odbrojavanje..

tasha_90

Quote from: buu on 23-06-2008, 16:29:33
Quote from: tasha_90 on 23-06-2008, 15:37:56
na ucenje  :F onda!!!
ma sta znam-znam... toliko mi je mozak umoran od informacija da vise nista nece da udje...  :wall: ma opusteno, varijanta sa prepisivanjem se u sustini odnosi na matematiku, trigonometriju i sl...  :wink:

mihajilo

bas ste se vi raspricali...a sve ovo bi trebalo da bude u temi Pitanja vezana za prijemni.
Al svejedno,hvala za info.

Aj kad sam ovde da pitam...Odakle ucite organsku hemiju,onaj deo sa amino kis?

irenica

pa iz knjige za biohemiju,za medicinsku skolu,mada nema sve..iscimaj nekog ko je isao na casove,ili neke skripte nadji..

tasha_90

ja ne ucim iz knjige, nego sa prof obradjujem oblasti... al nemoj da ucis preterano formule, nego vise pokusaj da naucis princip reakcija... a formule ak bi trebao da naucis napamet... tih 20... :wall:

Bred

NE RACUNAJTE NA PREPISIVANJE!!!!

I nemojte na to da se navikavate, uopste, nekad ce vas neko uhvatiti a to cete onda skupo platiti ...
:wink:

mihajilo

irenica

ko ume njemu 2..ja nikad nisam znala,uvek mi bila frka..ali sto se prijemnog tice,mislim da se veliki procenat oslanja na to..osvezavaju uspomene sa prijemnog u sr.skole. mozda bi neki mogli,ali ipak su izmesani zadaci..ali to ne znaju svi..

Bred

srednje skole su jesu a fakultet nesto drugo. i Vi ne upisujete bilo koji znj fakultet nego FARMACEUTSKI FAKULTET U BEOGRADU ...  :wink: