„Kosheen“ u Beogradu

Started by *, 10-10-2007, 13:38:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*

„Kosheen“ u Beogradu



Bristolska grupa „Kosheen“ odr¾aæe koncert u Beogradu 3. novembra, a kao ¹to je „Blic“ veæ pisao, oni dolaze u sklopu evropske turneje povodom njihovog novog albuma „Damage“.

Popularna grupa æe nastupiti u hali „Posejdon“ na Starom sajmi¹tu, sa poèetkom u 22 sata. Cena ulaznice iznosi 1.500 dinara, a u prodaji æe se naæi od 11. oktobra.
„Kosheen“ æe se beogradskoj publici predstaviti u punom sastavu: ©ijen Evans, Daren Dekoder, Marki Sabstans uz pratnju klavijaturiste i bubnjara.

U Srbiji su prvi put nastupili 2001. godine na festivalu „Egzit“ kada su odu¹evili brojnu publiku, a nakon toga su odr¾ali jo¹ nekoliko uspe¹nih koncerata.

Sastav „Kosheen“ je nedavno nastupio u Sarajevu na tamo¹njem filmskom festivalu, a ©ijan Evans se tamo prisetila svog nastupa na „Egzitu“.
- Seæam se kad smo prvi put dolazili u ove krajeve, bili smo zbunjeni i nije nam bilo jasno za¹to tamo idemo, u stvari, bili smo uvereni da tamo nikada niko nije èuo za nas. I kada onda do¾ivite da 20.000 ljudi peva s vama na „broken-englishu“, onda sve nekako stavite u perspektivu... - rekla je popularna pevaèica.

(Blic)

:K