Kako reklamirati proizvod

Started by sokobiv, 15-07-2006, 10:26:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sokobiv

Imam mogucnost da uvezem iz Nemacke kozmeticki preparat za negu ruku,stopala i tela.Veoma je efikasan i 100% prirodan preparat koji ujedno pilinguje i neguje kozu.Od Ministarstva Zdravlja cu dobiti dozvolu za rad. Ali sta dalje? Kako izreklamirati preparat?Molim Vas da mi pomognete sa nekom idejom.

Bred

Pa swe zawisi koliko lowe hoces da ulozis u marketing?

sokobiv

Pa sad...Nemam ja pljunem neku veliku lovu.Ali je preparat stvarno strava.Dobila sam fenomenalnu cenu za njega i steta je da propustim sansu.

Bred

Daj link da vidim o kakvom se preparatu radi pa ti odgovaram

sokobiv

www.   xxx.  com

Bred

Pa jeste dobra sansa ali morate biti svesni da neku lovu morate da ulozite. Najvaznije je da budete sigurni da proizvod JESTE efikasan I po  mogucstvu sto vise jedinstven. Dalje, mislim da je najefikasnija TV reklama kod nas jos uvek, zatim radio. Obavezno uradite web prezentaciju na srpskom, ne mora to da bude nesto megalomansko, obicna strana, sa malo slika I texta, cisto da vas pretrazivaci indexiraju. Da ne zaboravim I novine. Net takodje. Postoje sajtovi sa velikom posetom koji nude mogucnost da zakupite baner na njihov sajtu/forumu. Uskoro ce biti slobodno mesto I za ovaj donji baner na nasem forumu pa imajte u vidu I to :wink:

sokobiv