Dan nakon prvog susreta

Started by Bred, 22-07-2006, 20:35:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Sinoæ ste upoznale, u nekoj prilici, novog mu¹karca. Dopao vam se. Zapravo, toliko ste lepo prièali da sad stalno o njemu mislite. Niste dete da sebe smatrate zaljubljenom nakon jednoveèernjeg poznanstva, ali, ovaj... Pa, smatrate sebe zaljubljenom nakon jednoveèernjeg poznanstva, ili bar veoma zainteresovanom da tog mu¹karca bolje upoznate, i to ¹to pre. Ba¹ tada stigne vam SMS od njega - zove vas da danas u sedam uveèe idete u bioskop i pita kada da doðe po vas (ako ste zainteresovane). ©ta odgovoriti na ovakvu poruku?

Neki bi vam rekli: odbijte ga. Poka¾ite zainteresovanost, ali predlo¾ite da se vidite neki drugi put, naroèito ako veæ imate isplanirano ne¹to drugo. Tek ste se upoznali - stvarno je prerano da poènete da organizujete svoj ¾ivot prema njemu. Treba od starta da nauèi da je va¹e vreme dragoceno i da je potrebno da vam se najavi nekoliko dana unapred i tako dalje.

Sad, ako veæ imate neke va¾ne planove, dobro razmislite ¾elite li da ih menjate zbog nekoga koga ste tek upoznale. Ma koliko vam sinoæ bilo fenomenalno s njim, ¹ta vi zapravo znate o tom èoveku? Da li je on vredan toga da samo tako otrèite da se vidite s njim? Razmislite, pa same procenite hoæete li se videti s njim.

Ako nemate nikave planove, a izlazi vam se s njim, mo¾ete i tako da postupite. Po¹to vas je tek upoznao, stvarno nije mogao da vam se najavi nekoliko dana unapred, a ako se jo¹ i u poruci izvinio ¹to vas zove u poslednjem trenutku, znaèi da je svestan da njegov postupak mo¾e biti shvaæen kao nedostatak domaæeg vaspitanja i po¹tovanja prema vama i va¹em vremenu. Ukoliko tog izvinjenja nije bilo, a izaðete s njim, ne bi bilo lo¹e da mu u nekom trenutku ka¾ete da ste obièno suvi¹e zauzete i da vam je vreme isplanirano suvi¹e unapred da biste mogle da prihvatite pozive za izlazak iste veèeri.

U¾ivajte u provodu!

stef

 El vam se desilo da se partner pravi kao da se ne seca ujutru? Bedak...Ne mogu da opisem taj osecaj!

Smrda

e...mene nervira taj detalj sa SMS-om...mislim u cemu je fora...a telefon,to ne postoji....grrrr...te poruke me bas izludjuju..
ali na stranu to...ako mi se svidja,da izacicu...nema igrica...to sam prestarila....gubljenje vremena...
elem,a ako imam planove...pa saad,sve zavisi,koliko mi se vsideo,da li su planovi vazni,bla,bla...ali odlucujem po prioritetu.
@stef...ja sam mislila da je obicno to vasa uloga...mislim,ono kao nikola kojo i to..

stef

 Ne mozes da verujes kako sam bio zatecen! Ako i trebalo mi je da me neko spusti tada, ali ne bas toliko! Jos kao sa kezom ustao, setkam kao paon (pastuv)... :box :shock u glavu!

Smrda

uf...to se zove hladan tus.... :hm :shock
pa zna kako...sad bar znas kako izgleda,pa ces dva put razmisliti kad ti dodjes u tu situaciju da nekog "ne poznajes".... :wink:

stef

 Odakle ti ideja da bi se ja tako poneo? Kakav mi je avatar, takav sam i ja! Sladak, fin, nezan, prava dobrica!

Alnus Glutinosa

Jos si sada i poroznjikavio! Sve na mestu!  :>

Smrda

Quote from: stef on 05-12-2006, 22:32:49
Odakle ti ideja da bi se ja tako poneo? Kakav mi je avatar, takav sam i ja! Sladak, fin, nezan, prava dobrica!
sorry....mislila sam..ako dodjes u situaciju....
sorry,sorry,sorry,sorry,sorry,sorry...