Njegove nesigurnosti

Started by Bred, 23-07-2006, 01:11:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Praktièno svaka ¾ena se oseæa nesigurno kad poène da izlazi s novim mu¹karcem. Verovatno æe se truditi da tu nesigurnost sakrije i smatrati da u tome mizerno omanjuje. Diviæe se njemu, koji deluje tako le¾erno, tako siguran u sebe - i biæe nesvesna toga da i on ima sopstvene strahove i da se najverovatnije divi njoj zbog samopouzdanja kojim odi¹e. Koji su to njegovi strahovi? ©ta je to ¹to njega pla¹i na poèetku veze?

Jedan od najjaèih strahova je strah od odbijanja (da, ba¹ kao ¹to se i vi pitate da li mu se zaista dopadate, tako se i on pita da li se dopada vama). Zbog toga mu¹karac budno posmatra da li æe se pojaviti neki znak da æete ga "otkaèiti". Ako ¾elite da ga uverite da ste zainteresovane za njega i da ne ¾elite da ga "otkaèite", povremeno mu se zagledajte u oèi ili mu ne¾no dodirujte ruke dok razgovarate. Mo¾e i oboje, samo neka bude povremeno, ne svaki èas.

Prilièno jak strah mo¾e da bude i da li je dovoljno dobar za vas, naroèito ako delujete kao da ste puni samopouzdanja i ako ste uspe¹ne na poslu. Mo¾da zvuèi otrcano, ali ako ¾ena deluje superuspe¹no, on mo¾e da pomisli da nema ¹anse da se takva ¾ena zainteresuje za njega. Zato mu treba staviti do znanja da ga smatrate ravnopravnim sebi.

Neki mu¹karci æe prièati polako. Znaju da ne treba da ¾ure, da ne treba da prenagle niti da vas forsiraju, ali u isto vreme ne ¾ele ni da ispadnu "smotani", pa æe se oseæati prilièno nesigurno u vezi s tim kako treba da nastupe. Tada poma¾e ako ih ohrabrite - tako æe se oseæati sigurnije.

Ako je istovremeno vi¹e mu¹karaca zainteresovano za vas, i svaki od njih zna da nije jedini "kandidat", to mo¾e da deluje prilièno izluðujuæe na njih. Smiren mu¹karac mo¾e jednostavno da nakon nekog vremena tra¾i da se izjasnite; oni manje smireni oseæaæe se nervozno. Ako ¾elite ozbiljnu vezu, uverite mu¹karca s kojim ¾elite da budete da ste samo za njega zainteresovani. Ukoliko ne znate ¹ta (i s kim) hoæete, mo¾ete mu¹karca navesti da vam prièa o svom ¾ivotu - tako æete vi¹e saznati o njemu. Njemu æe to ispitivanje s jedne strane signalizirati da ste zainteresovani, a s druge ga navesti na pomisao da se i dalje takmièi s ostalim "kandidatima", pa se nemojte iznenaditi ako prièa koju dobijete bude zapravo preuvelièana verzija istine.

Ksenija

ma svi ti strahovi su normalniu odredjenoj meri...ali i zene se isto takoplase i imaju milion "da li " pitanja u glavi...resenje je biti opusten pa kako bude...ako se dvoje ljudi skapiraju nista nece biti problem,a ako ne ,boze moj idemo dalje... :happy:

anthony

Devojke, ako se decko zbuni ili uplasi pred vama, to je dobar znak, znaci da je bas zainteresovan!! A nezainteresovani koji traze samo zabavu, prilaze bez problema i uvek se tako nesto bezveze zavrsi!!! Znaci strah, osim toga sto je normalan, on je i koristan, za devojke narocito!!!

lijepa bosanka

Quote from: anthony on 24-08-2006, 15:42:56
Devojke, ako se decko zbuni ili uplasi pred vama, to je dobar znak, znaci da je bas zainteresovan!! A nezainteresovani koji traze samo zabavu, prilaze bez problema i uvek se tako nesto bezveze zavrsi!!! Znaci strah, osim toga sto je normalan, on je i koristan, za devojke narocito!!!

:wink:
U pravu si,ima toga!!!!  :cvet