Tra¾i se fakultet za malog genijalca

Started by Roben, 12-11-2007, 21:07:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Roben

Tra¾i se fakultet za malog genijalca

Svaki fakultet ima svoju "zvezdu" medju studentima - nekoga ko uvek zna svaki taèan odgovor, nadaren je za sve predmete, i ume da se duri kada ne dobija pohvale. Ali, ¹ta raditi kada je taj student sedmogodi¹nje dete?

Normalna ¹kola bi za Ejnana Selesta Kolija bila dosadna - deèak veæ pi¹e hemijske jednaèine, crta molekularne ¹eme, zna sve i sva¹ta o radioaktivnosti. Nauène èasopise i fakultetske knjige prouèava kao od ¹ale, a zanimaju ga i umetnost i muzika.

Otac Valentin je pisac, a majka Sijada umetnica. Mali Ejnan je prohodao sa ¹est meseci, a sa godinu dana veæ je sklapao slo¾ene reèenice. Sa tri godine zanimali su ga vi¹edimenzionalni oblici, èije je dvodimenzionalne senke crtao igrajuæi se i trenirajuæi mozak. Sa ¹est i po, preko interneta upustio se u prouèavanje hemije.

Bilo bi sramotno, kako ka¾e jedan profesor sa Univerziteta u Singapuru, da ovo èudo od deteta izgubi entuzijazam za nauku jer mu nije omoguæeno da razvija sposobnosti i ma¹tu.

Zato su roditelji krenuli u potragu za univerzitetom koje æe prihvatiti sedmogodi¹njeg genijalca, koji - kad ne izuèava neku te¹ku materiju - obo¾ava da crta i gleda "Mister Bina".

(MONDO)

Al-Jasmina


willie the scot

дајте га на фармацију...плиииииииииииииииииз...ово ми је ортак каквог сам увек желео :K

Sole

jaooooooooooooo, mali je presladak!  :)):
cica jedna!  :happy:
ali, ipak me ovakva deca plase...  :run


stvarno je meden.   :ljubav: :lol:

Masha

#4
Bas je sladak malisa, a i pametan, cini se  :K. No, ja bih da ga usvojim ako moze pa neka ide umesto mene na fakultet. Eto srece i njemu i meni  :K



pig_am_am


Ivana_89

kako milo gleda  :)):
ba¹ je sladak

svaka mu èast  :cvet

pig_am_am

kad vidim bistar pogled,izlecim se... kakav pogled.