Otvoren Internet centar Saveza studenata Beograda

Started by Bred, 17-09-2007, 02:56:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Uz kafu surfovanje Internetom

Beograd - U prostorijama Saveza studenata Beograda, Balkanska 4, sredinom pro¹le nedelje poèeo je da radi Internet centar. Studenti beogradskih fakulteta, koji nemaju kompjuter u svojim stanovima i sobama u studentskim domovima, a ni puno novca za kori¹æenje kompjutera u Internet kafeima, uz indeks mogu besplatno da koriste Internet i Majkrosoftov ofis program.
- Studenti na raspolaganju imaju 17 kompjutera sa brzim Internetom, koji su povezani na studentsku akademsku mre¾u. Sve usluge su besplatne i ne nameravamo da uvodimo cenovnik. Akademci mogu da vide i novi, redizajnirani sajt Saveza i upoznaju sa s na¹im radom - ka¾e za Danas Goran Miniæ, predsednik Saveza studenata Beograda. On dodaje da se uz rad na kompjuteru mo¾e dobiti osve¾enje, odnosno popiti i kafa ili sok, kao u Internet kafeima u kojima se, ipak, ovakva usluga naplaæuje.
Prema njegovim reèima u planu je otvaranje ¹kole raèunara i postoji moguænost da najbolji studenti besplatno pohaðaju ovu ¹kolu, kao nagradu za trud i postignute rezultate. Internet centar radi od 10 do 17 èasova svakog radnog dana. L. V.

danas.co.yu

philoserbiana


*

Quote from: Bred on 17-09-2007, 02:56:06
najbolji studenti besplatno pohaðaju ovu ¹kolu, kao nagradu za trud i postignute rezultate.
Po meni bi ti najbolji studenti vec trabalo da znaju kako se koriste Microsoftovi programi i internet, naravno... :hmm

Darker


philoserbiana