Andjelina ne podnosi D¾ord¾a Klunija

Started by Roben, 14-10-2007, 14:08:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Roben

Andjelina ne podnosi D¾ord¾a Klunija

Andjelina D¾oli ne voli D¾ord¾a Klunija, filmskog kolegu i dobrog prijatelja njenog mu¾a Breda Pita. Po¹to ne mo¾e da ga smisli, odluèila je da ne prisustvuje njujor¹koj premijeri filma "Michael Clayton" da ne bi morala da se susretne sa njim.

Iako je trebalo da ode na premijeru zajedno sa Bredom, navodno je odbila da to uèini bez previ¹e obja¹njenja, prenose mediji.

Andjelina je zabrinuta jer ima utisak da bi Breda dru¾enje sa Klunijem moglo da "poremeti u ulozi oca i odvede ga na pogre¹an put".

Ipak, izgleda da ni D¾ord¾ Kluni nema lepo mi¹ljenje o njoj. U intervjuu koji je nedavno dao osudio je novu "modu" medju holivudskim glumicama koje kao da se takmièe koja æe pre usvojiti dete iz neke siroma¹ne zemlje.

"Nema nièeg okrutnijeg od Holivuda", izjavio je Kluni, dodajuæi da èim nekoj glumici karijera stagnira "ona po¾uri da usvoji dete ne bi li popunila prazninu".

(MONDO)

jecapereca

Andja je postala malo neuroticna, izgleda da ne podnosi nikog ko je u Bredovom okruzenju

Al-Jasmina

:lol: :lol: :lol:

OK ja ne znam Andjelinu licno,
generalno je gotivim
ali mora se priznati da joj je karijera procvetala nakon usvajanja malog Medoxa &co. Also i samopouzdanje...
:hm
Mozda ima veze s tim sto nosa nesto u ruci-
sto bi rekla moja sestra:
kad nesto nosim u ruci- osecam se samopouzdanije na ulici :trfr:

Also, mislim da ima tendenciju da bude kontorolor u vezi
ali Bredu tesko da bude pod uticajem zene s kojom je  :roll:
Pa to mu je zivotni obrazac  :)):

Bred

Jeste, jako mi je tesk. A ovaj Kluni mi totalno unisti!
:siza:

Al-Jasmina

:> Bredly, saberi se i pomnozi covece,
nist' te ne razumemo  :lol: :lol: :lol:

hulio_salinas

Mislim da je hteo da ka¾e: "Jeste, jako mi je tesko. A ovaj Kluni me totalno unisti!"  :K

Bred

tako je hulio a dzazira je ipak samo plavusa...  :plez :K

Al-Jasmina

:batina Nemoj da napujdam Klunija na tebe  :smekerica:

elem, ne znam sta bih dodala na ovu temu,
mozda Admin moze da nam kaze kako je Andja ovi' dana raspolozena?

Bred

nek ovo bude tema o andjeliji  :K

--

And¾elina èeka blizance?
Autor: A. N. |

And¾elina ®oli èeka blizance, tvrdi britanski magazin „Star“, koji navodi da su popularna glumica i njen deèko Bred Pit, koji veæ imaju èetvoro dece, presreæni zbog And¾elinine trudnoæe.

- Njih dvoje su bili van sebe od sreæe kada su saznali da èekaju blizance. And¾elina je radosnu vest saznala pre nekoliko dana i odmah je otkazala ranije planirani put u Evropu - isprièao je prijatelj holivudskog para za èasopis „Star“.
®olijeva, koja je u prethodnih nekoliko meseci drastièno smr¹ala, na nedavnoj dodeli nagrada amerièkih kritièara pojavila se u mnogo „popunjenijem“ izdanju, ¹to je odmah postaklo glasine da je ponovo trudna. Da podsetimo, And¾elina i Bred imaju èetvoro dece, biolo¹ku kæerku ©ajlo Nuvo i troje usvojene, devojèicu Zaharu, i deèake Medoksa i Paksa Tijena.
Izvor „Stara“ ka¾e da poznati glumaèki par, bez obzira na And¾elininu trudnoæu, i dalje planira da usvoji jo¹ neko dete, a Bred Pit je nedavno izjavio da bi on i And¾elina voleli da imaju izmeðu sedmoro i devetoro dece.

blic