da li se osecate prijatno na ispitu kod prof.Ugresica?

Started by prozac, 22-03-2008, 13:22:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kaja

AnaCrvena

e,ti diskovi su odlicni!ne samo da su dobri za obnavljanje,nego sam ja,zahvaljujuci njima,fiziologiju polozila k'o od shale!lepo ih odgledas,odslusas,odgovoris i na ona pitanja iz kvizica-koliko god ta pitanja delovala debilno,ipak je to neka osnova koju treba da usvojish!mislim da je  jako vazno za te stvari stvoriti sliku u glavi...

Enea

pig_am_am

Quote from: AnaCrvena on 21-05-2008, 14:10:26
e,ti diskovi su odlicni!ne samo da su dobri za obnavljanje,nego sam ja,zahvaljujuci njima,fiziologiju polozila k'o od shale!lepo ih odgledas,odslusas,odgovoris i na ona pitanja iz kvizica-koliko god ta pitanja delovala debilno,ipak je to neka osnova koju treba da usvojish!mislim da je  jako vazno za te stvari stvoriti sliku u glavi...

:D ijao toooo  :~ meni treba to "debilno" :D  i kvizici :D

sto li nisam znala pre za ovo...

[off] sad ce doci ribica "cistac" i pobrisati sav ovaj off...pa reko' da se i ja javim [/off]  :K

philoserbiana

polagala ispit jos nisam,ali mislim d je profesor odlican predavac...zanimljivo sta sve covek moze da sazna na ovom forumu  :wink:
drago mi je da postoji nesto tako za ucenje fiiologije,bice mi potrebno,polozila sam fiziologiju pre 4 godine  :stid:
zaboravlja se  :>

Enea

Quote from: philoserbiana on 21-05-2008, 17:16:55
bice mi potrebno,polozila sam fiziologiju pre 4 godine  :stid:
zaboravlja se  :>
[off]auuu, philo, nisi jedina!
philo, ajde sada da se ubrzash malo, ajde... [/off] :cvet

Bred

Ja sam bio takodje odusevljen njegovim predavanjima, ali ispitivanjima ... :face:
:nene: :nene: :nene:

ivilija

prof. Ugresic je sjajan predavac i sjajan je na ispitu!!!
Ja sam polozila iz prve cak mi je i cestitao na kraju i pruzio ruku!
Nisam ni koncept uspela da zavrsim od slilnih ljudi kojima sam diktirala pitanja koji nisu imali blage veze sa zivotom a kamoli sa farmom...mozda je ruzno sto tako pricam ali tako jeste...ljudi nisu znali sta je tiamin koji smo ucili 1000x...sta reci?
Te sam ja polagala sa na pola ispisanim konceptom i to me nije sprecilo da dobijem najvisu ocenu, a pride sam sve nauila, a covek pita stvarno logicne stvari!!!
A pre toga sam 1000x slusala ispit i kod njega i kod Radice i kod Miroslava i svi su zaista ok, sem Radice mozda koja se isuvise drzi Varagica i malo je kod nje bubacina a i ocene prilicno proizvoljno daje!!!
Ljudi kad budete naucili farmu necete se zaliti!!!
Zato prionite na posao...

vestan

Koleginica koja je ostavila poruku tipa " moj decko studira dugo i nije mu pregledao ocene i moja drugarica polozila iz prvog puta" treba da se zapita da li prof. Ugresic(mada ga ja nikad tako ne bih nazvao jer to ne zasluzuje) neke studente "pusta" da pricaju sta znaju jer je neko urgirao za njih!! Licno poznajem njih najmanje 5 koji su polozili preko veze!! Znam da o ovome niko ne sme da prica a svi znaju da se to dogadja a narocito kod Ugresica!! Najbolja veza je da su vam roditelji farmaceuti i onda fax ide glatko kao po loju!!! Pozdrav za guzonjine sinove i cerke!!!