Fudbalska Reprezentacija Srbije

Started by hulio_salinas, 03-10-2006, 20:20:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

pop

@ziza
Da, da, Dukija sam zaboravio, on je skoro na svakoj utakmici bio najkorisniji igrac. Sto se tice ofanzivnih veznih igraca, pored ove dvojice, ozbiljno bi trebalo da se racuna i na Jankovica cim se bude ustalio u klubu.

mikele

Ма напад није проблем јер поред Жигића и Лазовића,ту су још Кежман(који игра све боље у Фенеру),Пантелић,Јовановић,па и Сулејмани може да одигра у нападу.То је сасвим довољно јер нема много репрезентација на свету које имају више од 3-4 квалитетна нападача.
А Дуљај је добар јер је ''радник'' и јер може да се искористи на више позиција.

Zizapharm

apsolutno...mozda duljaj ne igra cesto za sahtjor pa je trenerima problem forma i godine ali on to negira svojim igrama,mogu da ga stede protiv slabih ekipa,ali protiv jakih svakog igraca moze u "dep" da stavi (k.ronaldo)...
a mene je iskreno strah za napad...kezman mozda igra ali iako sam grobar i volim tog igraca...ne bih gs zvao zbog njegovog postupka (cr.katon) na svetskom prvenstvu... videcemo sta ce biti u narednim "jacim" prijateljskim tekmama  :smekerica:

pop

Ke¾man dva, Sa¹a Iliæ jedan gol
Autor: Blic online | 16.02.2008 - 12:10

Efikasnost igraèa iz Srbije u evropskom fudbalu od pro¹log vikenda nastavljena je i ovog. U petak su igrane prve utakmice novog kola u nekoliko liga, a strelci su veæ bili Mateja Ke¾man i Sa¹a Iliæ.

Fenerbahèe je u gostima pobedio Rizespor sa 4:2, a posle voðstva domaæih Ke¾man je sa dva gola (32. i 44. minut) doneo preokret i voðsvo Feneru od 3:1. Sa¹a Iliæ je u pobedi Salcuburga nad Matersburgom od 4:0 postigao èetvrti gol u 65. minutu, a bio je od pomoæi i kod prva dva gola.

I Fener i Salcburg su posle ovih utakmica bar privremeno na liderskim pozicijama u ligama Turske i Austrije.

www.blic.co.yu (http://www.blic.co.yu)

Mislim da definitivno treba zvati Sasu Ilica, uz Kuzmanovica nam je potreban jos jedan kreator, i to sa iskustvom. Nadam se da Djuka prati sta rade nasi po Jevropi.

Zizapharm

Quote from: pop on 16-02-2008, 12:11:44
Mislim da definitivno treba zvati Sasu Ilica, uz Kuzmanovica nam je potreban jos jedan kreator, i to sa iskustvom. Nadam se da Djuka prati sta rade nasi po Jevropi.

APSOLUTNO :K

pop

U Evrokupovima ove nedelje, najbolji utisak od nasih su ostavili strelci Kezman i Lazovic, a i standardno dobri Vidic je dobro cuvao fenomenalnog Benzemu (iako je ovaj pored njega uputio shut za vodeci gol Liona). Krstajic i Drago sasvim solidni, Deki na pozitivnoj nuli, a ostali su bili (neracunajuci nase penzose iz Pireja) neprimetni. Sve u svemu, trenutno nam je golman rana rak, dzaba nam granitna odbrana.