Najveæi blamovi zvezda

Started by Bred, 26-04-2008, 15:48:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Autor: M. Mijatoviæ |
Poznate liènosti na sceni uvek deluju sigurno i samouvereno, njihove karijere su uspe¹ne i èini nam se kao da ih sreæa stalno prati. Meðutim, i zvezde su obièni ljudi i njima se de¹avaju blamovi zbog kojih crvene, ali im se i slatko smeju. O tome koje blamove pamte kao najneprijatnije ili najsme¹nije prièaju Tijana Dapèeviæ, Vanja Grbiæ, Dejan Panteliæ, Niggor...

Deki Panteliæ, voditelj
- Davno je to bilo, pre nekih desetak godina, u vreme kada sam bio dosta popularan meðu klincima. Seæam se da smo u Centru „Sava“ radili neku priredbu za decu, iza¹ao sam na scenu ispraæen velikim aplauzom i krenuo da skinem mikrofon sa stalka, meðutim, ne¹to se zaglavilo i u jednom trenutku mikrofon me je udario po zubima, a na razglasu se èulo glasno „tup“. Naravno, svi su se smejali, a ja sam nastavio da se ¹alim kako bih izvadio stvar - veselo se priseæa Deki.

Igor Laziæ Niggor, muzièar
- Seæam se jednog blama iz vremena kada smo Neboj¹a i ja bili u grupi „Montenigersi“, gostovali smo u nekoj emisiji na RTS-u. Prvo je trebalo da se izvuku nekakve nagrade a da onda nas dvojica otpevamo pesmu. Naravno, emisija je i¹la u¾ivo i znam da smo pevali pesmu „Duka dizel“. Pesmu smo izvodili na plejbek i, èim je krenula, CD je poèeo da preskaèe. U tom trenutku sam pomislio, „Samo da ne stane skroz“, i upravo to se i desilo. Nas dvojica smo se samo pogledali i nastavili da otvaramo usta, da bi izgledalo kao da je gledaocima nestao ton. Svi kamermani u studiju pali su od smeha. Èim se to zavr¹ilo, zgrabio sam Neboj¹u za ruku i po¾urio da izaðem iz studija i krenuo kroz vrata koja su predstavljala scenografiju, a iznad njih su bila zakaèena neka krila. Udario sam u ta vrata, polomio scenografiju i krila su pala na mene - preprièava Niggor sa osmehom.

Tijana Dapèeviæ, pevaèica
- Moj najveæi blam ikada u ¾ivotu desio se pre trinaest godina u Skoplju. Tatin prijatelj, koji se kandidovao za gradonaèelnika Skoplja, imao je konvenciju na kojoj su pored mene nastupali neki od najpoznatijih makedonskih pevaèa i pozvao me je da i ja otpevam nekoliko pesama. Za tu priliku sam prvi put obukla suknju, koja je bila malo iznad kolena. Pozdravljala sam publiku koraèajuæi unazad i nisam primetila da se iza mene nalazi rekorder video-bima. Saplela sam se i tako sam pala da su mi sve èetiri poletele u vis. Posle toga nisam vi¹e nijednom obukla suknju za neki nastup - isprièala nam je Tijana.

Dragan Vujiæ Vujke, glumac
- U zgradi Teatra „T“ snimala se jedna kriminalistièka serija u kojoj sam i ja glumio i èesto se de¹avalo da ja doðem ranije na snimanje. Tako se desilo da sam jedan dan poranio i, kada sam u¹ao na scenu, primetio sam da su sve kamere i svetla upaljeni. Ni¹ta nisam video ispred sebe i, kao u crtaæima, zgazio sam u ni¹ta i propao kroz orkestarsku rupu. Odlièno sam pro¹ao, imao sam samo ogrebotinu na bradi i modricu na butini - priseæa se popularni Vujke.

Vanja Grbiæ, odbojka¹
- Pre èetiri dana na zagrevanju pred utakmicu krenuo sam do toaleta da obavim malu nu¾du. Meðutim, gre¹kom sam u¹ao u svlaèionicu gde se inaèe ne presvlaèimo i upao meðu gomilu ko¹arka¹ica. Okrenuo sam se i iza¹ao, a one su poèele da vri¹te tek po¹to sam zatvorio vrata - nasmejano je isprièao Vanja.

Bojana Stefanoviæ, glumica
- Dobro sam poznata po tome da ne umem da la¾em, naroèito kada su u pitanju neke drugarske, sitne la¾i i uvek ispalim ili sebe ili nekog drugog. Jednom me je drug nogom kucnuo ispod stola kao znak da treba da æutim a ja sam ga zbunjeno upitala za¹to me udara. U takvim situacijama se uvek oseæam neprijatno - ka¾e Bojana.

Nata¹a Stojèeviæ, voditelj
- Sa 18 godina sam se prvi put zaljubila u jednog deèka i taj veliki blam se desio dok smo nas dvoje sedeli u jednom lokalu. Ja sam bila jako stidljiva i bilo me je sramota ¹to me on dr¾i za ruku, tako da sam zbog treme stezala nogare od stolice, sve dok u jednom trenutku nisu pukli i ja sam se na¹la na podu. Bilo mi je u¾asno u tom trenutku - prièa Nata¹a.

blic