Prepisivanje na prijemnom ispitu za srednje skole

Started by Bred, 16-06-2008, 17:38:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

ajde da pravnici i ekonomisti prepisuju pa i nekako ali studenti medicinskih fakulteta ...  :nonono: :nonono: :nonono:

_sanja_

mislim da je prepisivanje na prijemnom za srednju skolu normalno :) mislim da me ne shvati neko pogresno, ali bolje je da svi prepisuju nego jedni da mogu da drugi ne. to je bzvz. nabolje resenje bi bilo da se prijemni polaze u srednjim skolama za koje se konkurise! tada bi se sve to organizovalo prema ozbiljnosti srednje skole! a sto se tice prepisivanja na prijemnom za fakultet (konkretno nas)  , na to i ne pomisljajte :) prvo sto  niko nije lud da nekome govori resenja, tu se ljudi bore za mesto, a upravo 1 ili 2 boda odlucuju ko ce biti na budzetu , ko ne...tako da to odmah zaboravite.

mihajilo

au bre Sanja,vazno je drugarstvo.Pomoci nekome u nevolji  :lol:
To za upis u srednju nisi u pravu,bar ja tako mislim...al' dobro.

zerocool

Zivela resavska skola     :>
Na prijemnom prepisujte samo ako vidite da svi to rade, jer od dobrote mozete da izvisite, a na prijemnom za fax nema sanse, a i nikad ne bih mogla da se kladim da je taj od koga prepisujem uradio tacno.
Tokom srednje skole obavezno pisite puskice jer ne mogu da vam uvedu zabranu ako vas uhvate kao na faxu, pa uzivajte dok mozete  :>

bibi

Ma prepisivanje na prijemnom za srednje skole je jos i najmanji problem,ali kad vidis da na prijemnom za fakultet profesorka,sto dezura,donosi resenja nekom ko sedi ispred tebe,to vec jeste problem..... :hm

Ti se kuvas na 60 stepeni u onoj hali,nemas vise ni kap vode,pokusavas da se skoncentrises,a neko na prijemni dodje kao na izlet i za cas popuni onaj kartoncic sa resenjima....tuga..... :H

Bila sam svedok takve price,nazalost....

_sanja_

Quote from: mihajilo on 19-06-2008, 18:19:26
au bre Sanja,vazno je drugarstvo.Pomoci nekome u nevolji  :lol:
To za upis u srednju nisi u pravu,bar ja tako mislim...al' dobro.
kakvo crno drugarstvo?:) te ljude vidis prvi put u zivotu, a ko zna da li ces ih jos nekad i videti :)  uostalom uvericete  se sami    :cvet

philoserbiana

use i u svoje kljuse...uci i polozices sve...ako mozes pomozi drugome,ali nemoj da ugrozis ni sebe ni druge  :nene:

Bred

na prijemnom za fax to ne bi trebalo da se desava ali ni kod nas stvari nisu kao sto su nekad bile, recimo pre 6 god ...  :wink:

Unknown

Izvinjavam se svima sto otvaram ovu temu posle 120 dana.Kad sam je procitao,odlucio sam da moram da napisem sledece:

Prijemni ispit u Srbiji je skroz propao u 2008.Evo upisao sam smer za koji je trebalo oko 70 bodova a 80% djaka koji su samnom sad u tom razredu nemaju pojma o osnovnim pravilima skole.Skoro svi nemaju pojma kako da izracunaju 139x0,5 ili to isto da podele.Ima njih par koji nemaju pojma koliko 1 kilometar ima metara a za to da retko ko zna da pokaze gde je Evropa ili Amerika bolje ni da ne pricam.Na polugodistu su bile 132 opomene od 32 djaka a sad ce njih 15 da padnu razred dok ih se vec dvoje ispisalo.Vecina njih je imalo oko 30-tak bodova na prijemnom.Skoro svi su iz razlicitih skola.Ko zna koliko jos ovakvih slucajeva ima...

Bred

A koja je skola u pitanju ako nije tajna?

Zbog toga je to sada i promenjeno i prijemni ce se polagati u SREDNJIM skolama, tako da tu sumnjam da moze biti takvog i tolikog prepisivana kao sto je to bilo proslih godina ...

:wink:

Adonis_Vernalis

Ma, nemoguce. Srbi su, otkad je neba, nebeski narod. Samim tim, znaju valjda da je metar, manje-vise, onaj prostor izmedju levog ramena i vrhova prstiju desne ispruzene ruke...

KaBoom

Ovo me podseti na Dudarimov zadnji Blog, gde mu drug ne zna ¹ta je levo a ¹ta desno... :K2:

http://www.dudarim.com/index.php?itemid=63

Kamicak