SVETSKA KONFERENCIJA HRANITELJSTVA U DABLINU

Started by Bred, 11-03-2009, 22:36:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

PREDMET: molimo vas da nam pruzite svoju moralnu i finansijsku podrsku za ucesce na SVETSKOJ KONFERENCIJI HRANITELJSTVA U DABLINU - IRSKA ( IFCO- International Foster Care Organization KONFERENCE  12. Juli -17.Jula 2009). - ciji smo clan vec treca godina.



        OPIS: Pun naziv naseg udru¾enja graðana je „ OKRILJE ®IVOTA “ Bogatsvto Milosrða i . Dobroèinstva. Sedi¹te ovog udru¾enja je u Novom Sad - u, ul. Kaæe Dejanoviæ br. 3.

      Ova Organzacija je autohtono i autonomno udru¾enje graðana, sa svojstvom pravnog lica, obrazovano radi ostvarivanja svojih zacrtanih ciljeva. „ OKRILJE ®IVOTA “ BMID je udru¾enje ¾ena, samohranih roditelja, socijalno ugro¾enih porodica, zlostavljanih.¾ena, udovica, promovisanjem hraniteljstva, umrezavanjem postojecih hraniteljskih porodica, pokretanjem FORUMA hranitelja, osnivanjem UDRUZENJA hranitelja ... rad sa napustenom decom, decom sa posebnim potrebama, maloletnim trudnicama...



       Veæina ovih navedenih rizicnih grupa dece i ¾ena je u potrebi za GRUPOM PODRSKE, PSIHOTERAPIJOM,  neke su u potrebi za poslom, neke za obrazovanjem, lekovima, hranom, higijenom... a uglavnom su majke ili hranitelji jednog ili èak dvoje – troje dece.

    Iz socijalno zdravih porodica, dobijamo podrsku poma¾uci nas garderobom,obucom,igrackama, VOLONTERSKIM RADOM i simpatijom.     

       Ako ste voljni i u mogucnosti da nam pomognete i date svoju finansijsku podrsku  ( narocito za ucesce na svetskoj konferenciji hraniteljstva - prvi put ce neko iz Srbije ucestvovati NA OVAKVOJ MANIFESTACIJI).

     Inace, dok je ovo nase udruzenje bilo u osnivanju, bili smo gosti PRVE NACIONALNE KONFERENCIJE UDOMITELJSTVA HRVATSKE  u Zagrebu 21. Septembra 2006. godine. To ucesce ( u Hotelu Dubrovnik -Zagrebu   - HR, bilo je finansirano od strane Holandske Ambasade ), a put sam platila sama... - bila sam pozvana kao GOST  iz SRBIJE od strane  udruge udomitelja "OAZA" iz Rovinja.

     Ovo je nesto drugo, jer je dalje, traje duze od jednog dana, staje vise ... placa se u Eurima... AKOMODACIJA  i to samo u STUDENTSKOM DOMU ... avionski putni troskovi...   

      Unapred zahvalna, u ime udruzenja gradjana "OKRILJE ZIVOTA"BMID predsednica Babic Kopljan Roza

021 / 630 21 21;  021 / 402 574

Mob. 063 / 7 024 807



NALOG ZA UPLATU:



UPLATILAC,                               SIFRA:     VALUTA:       IZNOS:

                                                               





SVRHA UPLATE:                       RACUN PRIMAOCA:

DONACIJA ZA SVETSKU

      KONFERENCIJU                     335-0000000013602-89



PRIMALAC:



Metals Banka

UG "OKRILJE ZIVOTA"BMID

Novi Sad