Èeka 14. dete sedam meseci posle poslednjeg poroðaja

Started by Bred, 22-07-2008, 14:28:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Autor: Blic online | Foto: Daily Mail | 22.07.2008 - 10:41

Samo sedam meseci nakon ¹to je rodila svoje 13. dete, zgodna mama D¾oan Votson (37) je presreæna ¹to mo¾e da objavi da je ponovo u drugom stanju, pi¹e Dejli mejl.




Ova vitka mama ka¾e da obo¾ava da je u drugom stanju, ali i da je sreæna ¹to posle svakog poroðaja ima figuru kakvu je imala i pre raðanja. Samo pet dana nakon ¹to je rodila 13. dete, æerku Talulu, ova supermama nije imala problema da uðe u svoj uske farmerke.
Vitka mama 14-oro dece
“Ja imam dosta sreæe zbog toga ¹to uvek lagano prolazim kroz trudnoæu i nemam nikakve simptome”, ka¾e D¾oan koja je u treæem mesecu trudnoæe. Njen suprug D¾on (42), koji je prevoznik, dodao je: “Ja sam najsreæniji otac na svetu. Imam toliko zdrave i sreæne dece ali i ¾enu koja ima savr¹enu figuru”.
D¾oan Votson, koja je ranije govorila za Dejli mejl o problemima s kojima se susreæe pri pripremanju obroka za 14-oro ka¾e da nema nikakve tajne o vraæanju na staru kila¾u.
“Ne dr¾im dijetu kad se porodim, ali imam veliku slabost prema èokoladi i kao i sve mame u¾ivam u njoj tokom trudnoæe. Ali, ja se nikad puno ne ugojim tokom trudnoæe, a nemam ni pojaèan apetit i to onda sve ide lako posle. Pretpostavljam da s obzirom na to da non stop trèkaram okolo za decom, vodim ih u ¹kolu, pravim im obroke i vodim ih u kupovinu tako moram da budem fit htela, ne htela”.
Sa deset sestara i tri brata, nova beba æe imati dosta dru¹tva za igru u èetvorosobnoj kuæi i to Nata¹u (19), Bredlija (18), ©anis (16), Maraju (13), D¾ord¾iju (11), Kejtlin (devet), Britani (osam), Febrijana (sedam), Èarlija (¹est), Liljarnu (èetiri), Nerili D¾ejd (tri), dvogodi¹nju Arni, kao i sedmomeseènu Talulu. Na¾alost, èevrta po redu beba ovog para Augustina je roðena prevremeno i umrla je dan po roðenju.
Kada su ih upitali da li æe im ovo biti poslednje dete, D¾oan je rekla da æe prestati da imaju decu kada budu spremni, a da ona nije ni blizu toga da odlo¾i svoju odeæu za trudnice.