Irina i Sava dobili Iskru

Started by Bred, 15-09-2008, 13:39:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Autor: M. R. | Blic

Irina Radoviæ (eks-Vukotiæ), voditeljka producentske kuæe „Emotion“, u subotu uveèe je na svet donela devojèicu Iskru. Ponosnog tatu Savu Radoviæa, nekada¹njeg uèesnika „Velikog brata“ i voditelja emisije „Leteæi start“, prona¹li smo na putu za bolnicu kada je hitao da prvi put vidi malu Iskru.

- Postao sam tata! Postao sam tata! Dobili smo devojèicu - ponosno je uzvikivao Sava sa nevericom i odu¹evljenjem u glasu.

- Evo, idem u bolnicu, sad mi je Irina javila, nisam verovao da æe se sve ovako brzo dogoditi, zar je moguæe... - rekao je zadihano sa ushiæenjem novopeèeni tata i isprièao da su i beba i mama dobro.
- Joj... jedva èekam da ih vidim, ne mogu da verujem, presreæan sam! Irina i beba su dobro, hvala Bogu, sve je u redu - rekao je Sava. On i Irina su odluèili da svojoj æerkici daju neobièno i veoma lepo ime Iskra.
Sava je roðenje æerkice proslavio na jednom beogradskom splavu.
- Kada obiðem Irinu i bebu, otiæi æu sa dru¹tvom da proslavim - najavio nam je Sava kome je to veèe bilo veselo u dru¹tvu u kojem su bile i nekada¹nje ukuæanke Maja Ðorðeviæ i Daliborka Milinkoviæ. Pocepali su mu èak pet- ¹est majica, a novopeèeni tata je bio prinuðen da u cik zore kuæi ode bukvalno go do pasa...
Ljubavna prièa koja je u subotu uveèe krunisana bebom poèela je pre skoro dve godine... Irina i Sava su se upoznali pri njegovom izlasku iz kuæe „Velikog brata“, a posle nekoliko meseci su se i zbli¾ili. Vezu su zapoèeli na Dan zaljubljenih kada su zajednièki vodili program u jednom noænom klubu. Ljubav je cvetala iz dana u dan.
- Irina me je osvojila svojom nesebièno¹æu. Ona mi je rekla da joj se kod mene sviða to ¹to sam potpuno nepredvidiv i zabavan. Shvatili smo da se super uklapamo. Odluèio sam da se napokon smirim i zaboravim na dosada¹nje ludorije - rekao je na poèetku veze Sava.
Nakon ¹to je Savina mama upoznala Irinu i potpuno se odu¹evila buduæom snajkom, Sava nije èekao ni momenat da Irina postane gospoða Radoviæ. Intimna svadba je odr¾ana u Frankfurtu avgusta pro¹le godine...

frckica-j

Èek, èek, ja sam mislila da se ko¹ulje/majice cijepaju samo kad se dobije sin?  :hmm

Super je to kad se otac raduje æerki kao da je sin! Npredujemo! JEEEEE!  :fancy: :b7:

sunchica

Iskra,Atina,Konstantin... Kako li ce se zvati sledece dete neke poznate licnosti? :F :batina :F

diskaaa

Iskra je i ok,u odnosu na Atinu,mogli su dati i Barselona :hm,mislim da Sava ne bi imao nista protiv  :K2:

frckica-j

Hahaha! Zaboravila si na rijeku Taru i planinu Taru. Pazi, pa Sava je i rijeka. Hehehe Zamisli da¹ sinu ime Dunav. "Oj Dunave, Dunave..."

mirror-girl

Bas lepo sto su dobili bebce...Mislila sam da nikako nece funkcionisati ,nisu mi delovali bas zaljubljeno,ali i ja gresim-ponekad :)

Inace ime Iskra mi se iskreno bas dopada :) :~