Kad lopovi po¹tuju saobraæajne znake

Started by Bred, 23-10-2008, 14:51:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Autor: FoNet | Blic

Trojicu lopova koji su opljaèkali prodavnicu satova u Engleskoj policija je uhapsila par minuta kasnije na manje od kilometar od mesta zloèina, nakon ¹to su se be¾eæi automobilom zaustavili na semaforu.

Oèevici pljaèke odmah su pozvali policiju koja je na lice mesta stigla za par minuta. Lopovi su uspeli da pobegnu iz prodavnice i da uðu u kola, a kako su po¹tovali sve saobraæajne znake, policajci su ih stigli za dva minuta.
©to je nasme¹nije, vozaè je prilikom bekstva na svakom skretanju davao migavac.
Devetnaestogodi¹nji Malaki D¾ons i tri godine stariji Kili Najtingejl predali su se èim su policajci okru¾ili njihovo vozilo.
Treæi pljaèka¹, devetnaestogodi¹nji Kori Fred¾is poku¹ao je da pobegne, ali se nakon dvadesetak metara sapleo i pao, po¹to je, da bi se maskirao, obukao nekoliko brojeva veæe belo forenzièko odelo.
"Na¹ posao bi bio pesma kada bi svi kriminalci bili ovako glupi", rekao je predstavnik za ¹tampu lokalne policije.
"Najgluplji britanski lopovi", kako ih je nazvala ¹tampa, uspeli su da opljaèkaju Roleks satove vredne 30.000 funti. Svi su osuðeni na po tri godine i devet meseci zatvora.

frckica-j

Hehehehehehe! Po¹teni momci! Po¹tuju saobraæaj!  :K2:

Bred

pada, oni cak i kad BEZE postuju saobracajne propise i znake a kod nas gaze pesake i na zelenom ... :face:

frckica-j

®iva istina!!! A tek u jednosmjernoj... Kako sam jednom prilikom mogla da postanem  :a (mislim, ja veæ jesam anðeo, ali kao pravo duhovno biæe  :K2:) jer nisam èula auto iz smjera suprotnog od onog u jednosmjernoj ulici. I lik se jo¹ dere na mene!!! Uh!  :puca2: Od tada i u jednosmjernoj gledam u obe strane. Nema vi¹e rizikovanja...  :kul: