Snimak sahrane putem interneta

Started by Bred, 29-09-2008, 17:40:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

| Izvor: Blic
Beograd -- JKP "Pogrebne usluge" unaprediæe informacioni sistem, te æe oni, koji ne mogu fizièki da prisustvuju sahrani, moæi to da vide putem interneta, pi¹e Blic.

"Postaviæemo kamere ispred i u kapeli, a uz posebne ¹ifre ti snimci æe moæi da se gledaju putem interneta", izjavio je direktor JKP "Pogrebne usluge" Neboj¹a Perunièiæ.

Uvoðenje novog informacionog sistema æe, pre svega, re¹iti problem gu¾vi, ali i znatno olak¹ati Beograðanima procedure, jer neæe morati da dolaze na groblje u Ruzveltovu.

"Napravili smo jedinstven program, savremen, koji povezuje sva groblja. Zahvaljujuæi tome korisnici na¹ih usluga mogu dobiti odgovore na sva pitanja koja ih interesuju, i da re¹e sve probleme vezane za pogrebne usluge na groblju koje im je najbli¾e. Recimo, ukoliko neko ¾ivi na Novom Beogradu, ne mora prelaziti ceo grad i dolaziti u Ruzveltovu kad sve mo¾e da obavi na Be¾anijskom groblju", ka¾e Perunièiæ.

Nakon nadogradnje sistema, graðani uop¹te neæe morati da dolaze na groblje, po¹to æe sve moæi da obave iz svojih domova. Kad se usvoji Zakon o elektronskom potpisu, graðani æe moæi da saznaju, plaæaju, pa èak i gledaju prenos sahrane putem interneta.

mirror-girl

Eeee kakve su ovo teme...Mislim stvarno...

Ovo je totalno nebitno,ako vam je neko drag i zasluzuje da mu odate postovanje onda cete doci pa makar bilo i na drugom kraju sveta...

Bred

bas me cudi da niko nije ovo komentarisao do mirrorke ...  :K2:

bizarno ...  :wacko:

_sanja_


endi

Бреде јел ово нека шала, нека скривена камера или слично па да се виде реакције? Болесно!!! :bljak:

kle

Ovo lici na onog Zmaja od Shipova koji je drzao govor na sahrani svog oca ,a sve je organizovao da se to snima. Ima na YouTube-u

Ovo me mnogo plasi

mirror-girl

Danas ljudi toliko pokazuju svoju stranu gluposti,te kamere su cist primer!