Bala¹eviæ u „Sava centru“

Started by Bred, 09-10-2008, 15:33:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Autor: N. D¾. | Blic
Ðorðe Bala¹eviæ, poznati kantautor, nakon vi¹egodi¹nje pauze vraæa se na scenu „Sava centru“, gde æe u decembru odr¾ati seriju koncerata. On je poslednji put na ovoj pozornici nastupio 2002. godine, a neprestano interesovanje publike za njegove koncerte dovelo je do ponovnog susreta s „panonskim mornarom“ na starom mestu.

- Na na¹e veliko zadovoljstvo, Ðole je prihvatio molbu „Sava centra“, kao i velikog broja poklonika koji su nam se javljali sa ¾eljom da on ponovo nastupa ovde. Biæe to serija ekskluzivnih koncerata unutar scene „Sava centra“ za koje æe Ðorðe Bala¹eviæ pripremiti program pod nazivom „Kalendar mog detinjstva“ - ka¾e Vuk ®ugiæ, direktor kulturnog programa „Sava centra“.


Iako jo¹ nisu precizirani svi detalji, ovo æe najverovatnije biti koncerti intimnijeg karaktera na jednoj manjoj kamernoj sceni napravljenoj specijalno za ove koncerte i koja neæe moæi da primi vi¹e od sedamsto ljudi. Poznato je da su Ðoletovi koncerti nabijeni emocijama, pa æe ovo biti prava poslastica za publiku da u intimnijoj atmosferi u¾iva u spoju njegovih najlep¹ih pesmama i prièa iz detinjstva. Poznati pevaè je jo¹ davne 1982. godine rasprodao prednovogodi¹nji koncert u „Sava centru“, a krajem devedesetih odlazak na njegove koncerte iz godine u godinu bio je dogaðaj koji se planirao dosta ranije jer, koliko god da je bilo Ðoletovih nastupa, uvek se tra¾ila karta vi¹e. Ovo æe, takoðe, biti i povod za obele¾avanje 30 godina njegove umetnièke karijere. Poslednjih godina Ðole se posvetio pisanju scenarija i muzike za film „Kao rani mraz“, èije je snimanje nedavno zavr¹eno, a u njemu je ovaj umetnik debitovao kao reditelj.

frckica-j

Kod nas nikad neæe doæi.  a005 A svake godine tra¾im nekog da odemo negdje na koncert, i uvijek me ispale.  a005

sara90

ozbiljno ce praviti koncert u sava centru?? jao super ne mogu da verujem hvala na informaciji :)

Bred

Autor: V. Ðuriæ Ðura | Blic

U prodaji karte za jo¹ dva Bala¹eviæeva koncerta
Po¹to je u rekordnom roku rasprodao osam koncerata koje æe u decembru odr¾ati u „Sava centru”, kantautor Ðorðe Bala¹eviæ je odluèio da izaðe u susret organizatorima i publici, te da priredi jo¹ dva koncerta - 22. i 24. decembra. Od danas su karte za poslednja dva koncerta u prodaji.

Yasmin

Uh ovo je neka stara tema, nema veze...