Pokradene "Kursad¾ije"

Started by Bred, 07-11-2008, 16:29:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

 Izvor: Veèernje novosti
Beograd -- Dok su u sredu u borskom Centra za kulturu izvodili ¹ou, nepoznati poèinilac je iz garderobe glumcima "Kursad¾ija" ukrao mobilne telefone i novèanike.

Kako pi¹u Veèernje novosti, poèinilac je ukrao mobilne telefone vredne 2.000 evra i novèanike sa 40.000 dinara. “Tokom predstave, èovek koji nastupa sa glumcima iz ‘Kursad¾ija’, nalazio se pred vratima garderobe gde su oni ostavili svoje stvari”, ka¾e za "Novosti" Miodrag Kokeliæ, direktor Centra za kulturu.

“To mesto je napustio na svega pet minuta, koliko mu je trebalo da na binu iznese neophodne rekvizite. To su lopovi iskoristili i pokrali na¹e goste”, rekao je on.

Pored "Kursad¾ija", bez novca i mobilnog telefona ostao je i radnik Centra za kulturu, èije su se stvari nazile u sobi nemenjenoj radnicima to borske javne ustanove.

“Policija, koja je obavila uviðaj, prona¹la je u kontejneru pored Centra za kulturu nekoliko praznih novèanika koji pripadaju ‘Kursad¾ijama’. Zasad, meðutim, nije poznato koliko je novca ukradeno glumcima”, rekao je Kokeliæ.

b92

bozana

pravi lopov na pravom mjestu.

Bambili

Sla¾em se, ja bih zabranila te "Kursadzije". Postoje da bi zatupele veæ zatupljen narod.