Serija "Seranovi" na STB

Started by Ivke, 14-09-2007, 21:49:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AnaCrvena

da,da,skakanje je skroz na kraju!

kle

Danas u TV Novostima ima intervju sa urednikom filmskog i serijskog programa Studia B koji je rekao da nova sezona Seranovih pocinje 7 oktobra (od utorka do petka od 22.30)

Bred

da, u utorak ce biti emitovanih zadnjih 7 epizoda nakon sledi repriza svih 147 epizoda ...  :wink:

mina-L

Jao, jedva sam cekala da pocnu nove epizode ,al sam se sinoc bas nesto razocarala, komplikuju i dosadnjikavi su mi bili... :ohwell:

milica_d

pa fino,posto sam sinocnu,tj. prvu propustila... :>:

pocinjem da gledam veceras,valjda ce biti interesantnije... .blah.

Bla_bla_blaaaa

Nije...meni je bas bilo zanimljivo :))
Posebno kad je Gilje poljubio i Tete i Seliju i Dijega  :K2:

milica_d

Pa bre Bla... :box

nema veze,ucicu opet u pricicu... :wink:

Bred

HM, ja tri veceri pokusavam da se setim da treba da gledam seranove ali sve zaboravim ..

:wall:
krecana ...  :K2:

Kao sto davno rekoh-za odmor mozga idealno.

Lurditas opet trudna?

Afrika pretpostavljam da je opet lazno trudna?

Loodilo ...




Zvezde Seranovih u Beogradu


Zvezde popularne serije ‘’Porodica Serano’’ Natalia Sanèez (Tete) i Viktor Elias (Gilje) 17. oktobra sti¾u u Beograd. Junaci najpopularnije porodiène serije biæe gosti televizije Studio B, a tom prilikom biæe organizovana konferencija za novinare, dru¾enje sa obo¾avaocima, kao i specijalno izdanje emisije ‘’®iveti sa... Seranovima’’, èiji æe gosti biti popularni Tete i Gilje Serano ... Serija Porodica Serano sa uspehom se prikazuje na TV Studio B,  a u toku je prikazivanje poslednje osme sezone. Zbog ogromnog interesovanja gledalaca TV Studio B od 21. oktobra kreæe u ponovno emitovanje ‘’Seranovih’’...

Biografije


Natalia Sánchez

Natalia Sanchez (Tete)

Natalia Sánchez roðena je 27. marta  1990. u Sevilji. Debitovala je  2001. god. ulogom  u dugometra¾nom filmu “Clara y Elena”,  Manuela Ibore. Sledeæu ulogu ostvarila je u kratkometra¾nom filmu “ Dum Dum” (2003.), Marije Kasal. 2004., dobija va¾nu ulogu (iako neme osobe ) u “Hipnozi”, psiholo¹kom trileru. Tumaèi lik devojèice koja je prisustvovala ubistvu svoje majke, i kao rezultat traume, biva primljena u psihijatrijsku bolnicu.  Glumila je i u filmu “Alisijine uspomene” (2005.), Manuela Estudilja, u kome tumaèi lik devojèice koja ima amneziju.

Natalija takoðe peva u tinejd¾erskoj grupi, SJK, koju je oformio Víctor Elias (Gilje), Adrian Rodriges (DVD) i Andres de la Krus (Boliæe), koji su meðu najmlaðim likovima serije “Seranovi”.

Iako joj je uloga u ovoj seriji donela veliku popularnost, ostvarila je i manje uloge i u drugim serijama: ‘’Kompanjeros’’, ‘’Novinari’’, ‘’Havijer vi¹e ne ¾ivi sam’’. Podr¾ala je, takoðe, razne javne kampanje, kao npr. Kampanju za borbu protiv pu¹enja 2004. god.


Victor Elias


Víctor Elías

Víctor Elías roðen je 3. marta 1991. u Madridu. Stekao je popularnost pojaviv¹i se u seriji ‘’Seranovi’’,  kanala Telesinko, ulogom Giljea. Na filmu, izmeðu ostalih, imao je uloge u filmovima “Cvetni viseæi vrt” i  “Ðavolova kièma”. Glumio je i u kratkometra¾nim filmovima kao ¹to su: “Heroji istine” (María Rodríguez-Rabadán, 2004.) i  “Na¹a mala tajna” (Ana Martínez Almeyda, 2004.). Kao televizijski glumac, glumio je predadolescenta  u raznim serijama, izmeðu ostalih:  “Sestre”, “One su takve” i “Havijer vi¹e ne ¾ivi sam”.

http://www.studio-b.co.yu/tv/seranovi_gostovanje.php

frckica-j

Hehehe! Pa ona je starija!!!  :K2: Imam brata za nju!

mina-L

Njih dvoje su preslatki, a tek sinoc u seriji... :juju:

Bred

#370
meni ih je sad stvarno nekako neobicno gledati posto su svi dosta mladji ...  :K2:



:news:
Zvezda "Seranovih" u Beogradu

©panski pevaè i glumac Fran Perea u junu dolazi u Srbiju, pi¹e "Blic".

Fran Perea (31), koji je u hit seriji glumio Markosa Serana, nastupiæe poèetkom juna u Beogradu, na jo¹ uvek nepoznatoj lokaciji. Mladi glumac otpevao je i naslovnu numeru za "Seranove", pesmu "Uno mas uno son siete".

Prvi album "La chica de la habitacios de al lado" objavio je 2003, i dostigao zlatni i èetiri platinasta tira¾a. Drugi album "Punto y aparte" dve godine kasnije takoðe je napravio bum na muzièkoj sceni.

Perea je, inaèe, treæi èlan glumaèke postave "Seranovih" koji dolazi u Beograd. Pre dve godine, fanovi serije okupirali su zgradu Studija B, u poku¹aju da vide Nataliju Sanèez i Viktora Elijasa, koji su u "Seranovima" glumili Tete i Giljea.

(MONDO)

http://www.mondo.rs/s162679/Zabava/Zvezda_Seranovih_u_Beogradu.html