Pomen Djeneralu Dra¾i Mihajloviæu

Started by vladimir, 13-05-2006, 10:44:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vladimir

Na dana¹nji dan se na Ravnoj Gori daje pomen sinu na¹e Otad¾bine Djeneralu Dragoljubu Dra¾i Mihajloviæu koji je sramno pogubljen od strane zloèinaèkog komunistièkog re¾ima 17.jula 1946. godine.

(http://nono9.us)

Neka mu je veèna slava i hvala!

lijepa bosanka

Жив је Дражо,умро није...... :wink:

Darker

1) ©ta æe ta tema ovde????? ???
2) Moja i va¹a lièna stvar, samo ne mogu da verujem da se Srbi, posle 60 godina i dalje dele i svaðaju na temu partizani-èetnici... "ALOOO, SRBI, BRAÆO, STOKO!!!!!!"

vladimir

1) Ова тема и треба да спада у текстови. :)
2) Нико се овде не свађа на ту тему, доказано је да су комунисти били злочинци, само ниси смео тад да причаш отворено о томе, јер би те " појео мрак"! Зато што су комунисти били злочинци! >:(

Не може ми се замерити што сам поставио ову тему у знак сећања на великог борца за слободу Србије у 2. св. рату. :)
Уосталом, прошврљајте, народе, по нету и видите мало шта се пише о чича-Дражи! :)

Darker

1)Jeste, ali ne u podforumu Zdravlje!!! Sem ako ti èièa Dra¾a neæe popraviti zdravlje :> :> :>
2)®iv je Dra¾a, umro nije, bla bla bla... Mnogo dosadno. Kroz 20 godina æe opet komunisti da budu heroji, a èetnici koljaèi i zloèinci... Dokle, pitam ja??? Kako se promeni vlast, tako se peva u drugu frulu... Najjaèe mi je ¹to se i SPO podelio pa su organizovali dva ravnogorska sabora... Eeeeeeeeeej, pa ne mogu izmeðu sebe da se slo¾e, a ne jo¹ sa nekim drugim... Mislim, Srbi generalno... Ostajem kod gore navedenog citata Karaðorða iz Crnog Gruje... :* :*

vladimir

С' обзиром да се ту пило ракије, а она је добра за здравље... :wink:
Живи били па видели шта ће бити за 20 година! А тај цитат из Црног Грује јесте актуелан и свевременски по питању свих нас...Нажалост!

KaBoom

- ®iveo drug Tito!
- ®iveo!
- ®iveo drug Staljin!
- ®iveo!
- ®ivela SFRJ!
- ®ivela!

Hehehe, ima da me Vladimir skalpira sada! :D Al ¹ta æe¹ ima nas raznih... ;)

Darker

vladimir

Да смо ми живи и здрави!!! :> :> :>