Umro Majkl Dzekson?

Started by Bred, 25-06-2009, 23:25:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Iz Los Anðelesa se izve¹tava da je umro Majkl D¾ekson.

Vatrogasna slu¾ba Los Anðelesa je potvrdila da su lekari hitne pomoæi u 12:26 po lokalnom vremenu pozvani da doðu u D¾eksonov stan u èetvrti Bel er.

Dodaje se da je "jedan mu¹karac koji nije disao" kolima hitne pomoæi prebaèen u bolnicu Juniverziti koled¾, te da su tokom vo¾nje lekari poku¹ali da ga povrate u ¾ivot.

dalje -> http://www.bbc.co.uk/serbian/news/2009/06/090625_mjackson.shtml



:news:
Za smrt D¾eksona kriv lièni lekar?
Izvor: B92
Beograd -- Za smrt Majkla D¾eksona najverovatnije je odgovoran njegov lekar Konrad Marej koji mu je dao lek Propofol, prenose mediji pozivajuæi se na izvor blizak istrazi.

nastavak -> http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=07&dd=28&nav_category=78&nav_id=373672



:news:
Sumnja u ubistvo D¾eksona zvanièna
| Izvor: Beta
Los Anðeles -- Istra¾ni sudija u Los Anðelesu zvanièno je okvalifikovao smrt amerièkog pop pevaè Majkla D¾eksona kao ubistvo.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=08&dd=29&nav_category=78&nav_id=378668



:news:
D¾ekson definitivno ubijen, lekar sprema odbranu

Smrt Majkla D¾eksona zvanièno je progla¹ena ubistvom. Uzrok smrti na umrlici 50-godi¹njeg pevaèa, nakon vi¹emeseènih spekulacija, izmenjen je i sada glasi „ubistvo“.

Prema tom dokumentu kralj popa je umro od „akutne intoksikacije izazvane ‘propofolom’ nakon intravenozne injekcije od strane drugog lica“. Patolog Èeril Mekvili odbila je da napi¹e uzrok smrti na prvoj umrlici, izdatoj 7. jula pro¹le godine. Meðutim, nakon podrobnije istrage, sudski ve¹tak Kristofer Tomas je u avgustu izmenio i ponovo izdao umrlicu. U njoj sada pi¹e da je uzrok smrti, koja je nastupila 25. juna, „ubistvo“.
Kako se saznaje, porodica D¾ekson „i dalje ima poverenja u policiju“. Oni ka¾u: „Jo¹ uvek smatramo da za Majklovu tragiènu smrt nije odgovorna samo jedna osoba. D¾o ne odustaje od pravde za svog sina i usredsreðen je na podizanje tu¾be.“

nastavak -> http://www.blic.rs/Vesti/Svet/171949/Dzekson-definitivno-ubijen-lekar---sprema-odbranu