Srèani mi¹iæ iz epruvete

Started by Bred, 19-11-2009, 00:03:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Ekipa nauènika sa Harvarda uspela je da izoluje matiène æelije odgovorne za stvaranje srèanog mi¹iæa kod mi¹eva, a potom i da stvori aktivan srèani mi¹iæ.

Amerièki nauènici su uspeli da generi¹u aktivno mi¹iæno tkivo srèane kese mi¹eva, odvajanjem matiènih æelija tkiva srèanog mi¹iæa od drugih vrsta æelija u srèanom tkivu, èime su uèinili veliki korak ka tome da jednog dana bude moguæe obnavljanje tkiva ljudskog srca za svaki tip o¹teæenja i svakog pacijenta individualno.

nastavak -> http://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/491/Zdravlje/235861/Sr%C4%8Dani+mi%C5%A1i%C4%87+iz+epruvete.html

iwanna 87

Ode farmacutska industrija u propast,nastave li da kloniraju!! :))Sta ce narod da pije?? :)))

Bred

Hahaha, pa dobro, kako god se nauka dalje bude razvijala, uvek ce lakse biti piti lekove nego raditi transplantaciju.

A farmaceutska industrija se sad bacila na psihologiju/psihijatriju jer se tu ustanovljuju nove dijagnoze i lekovi za iste ...  :wink:

iwanna 87

Jes vala,koliko ima sizofrenicara i psihoza?? Cccccccc. Dok faks zavrsimo,postecemo najbolje musterije.. Mada,Brede ti si gotov sas tuj rabotu,ima li nekih    antidepresiva,zbog tuge,jer ne vidjas mile nam profesore?? :)) :)): :)):
Mislim da tise za Leposavickom srce cepa,da tu ni bensedin od 10 ne pomaze da zaspis?? :)) :run

Bred

[off]ima antidepresiva ne zbog tuge zbog profesora vec zato sto ne znam u sta sam sprcao 6 godina guljenja na faxu?![/off]  :wink: :K2:

iwanna 87

Propast! :)) Kloniracu sebe,da probam da vratim vreme i ispravim gresku.. :))