Survivor

Started by Bred, 23-10-2008, 14:48:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Pre¾iveli 51 dan na pustom ostrvu
Autor: M. Mijatoviæ | Blic

Prvi domaæi avanturistièki rialiti ¹ou program „Survivor” poèinje sa emitovanjem 27. oktobra na Televiziji „Foks”, a „Blic” danas ekskluzivno otkriva identitet i biografije 22 takmièara, koji su proveli dva meseca u d¾unglama Paname boreæi se za goli opstanak.

Gledaoci æe veæ sutra na Televiziji „Foks” moæi da pogledaju op¹irnije predstavljanje svih uèesnika, koji æe u emisiji govoriti o svojim ¾ivotima i razlozima zbog kojih su se prijavili za ovu zahtevnu avanturu. Inaèe, „Survivor” je veæ godinama jedan od najpopularnijih televizijskih formata, koji visoku gledanost duguje kako egzotiènim lokacijama na kojima se snima tako i avanturama kroz koje takmièari prolaze kako bi osvojili titulu „Survivora” i vrednu novèanu nagradu.
Uèesnici su podeljeni u dva plemena i prepu¹teni sami sebi. Na pe¹èane obale Bisernog ostrva u Panami su se iskrcali sa ne¹to malo odeæe na sebi i od tog trenutka poèela je njihova borba za hranu i skloni¹te. Takmièari su svakog dana dobijali zadatke, koji su im jo¹ vi¹e ote¾avali svakodnevicu. Po pravilima „Survivora”, na svaka tri dana se odr¾ava „plemenski savet” na kome èlanovi plemena (takmièari) tajnim glasanjem odluèuju ko meðu njima ispada iz igre, te se tako broj takmièara s vremenom smanjuje i dva plemena se spajaju u jedno. Na kraju ostaju samo dva takmièara pa plemenski odbor odluèuje kome pripada pobeda i nagrada.
Mladi glumac Andrija Milo¹eviæ jedan je od voditelja „Survivora”, koji je zajedno sa takmièarima iz prve ruke iskusio opstanak na rajskim Bisernim ostrvima. Andrija je bio svedok mnogih drama koje su takmièari pre¾ivljavali, a borili su se kako protiv nepredvidive prirode tako, jedni protiv drugih a i sami sa sobom. Svi takmièari su se nedavno vratilu u zemlju, prepuni utisaka i slo¾ni u oceni da je ovo iskustvo neponovljivo. Pored emisija koje æe svakodnevno pratiti ¾ivot srpskih robinzona u nepredvidivoj divljini, „Foks” æe emitovati i emisiju „Survivor specijal” kao retrospektivu najzanimljivijih dogaðaja iz samog ¹oua, sa gostima u studiju i ¾ivim nastupom benda „So Sabi”. Voditeljke tog specijala su Natalija Ranisavljeviæ, koju je publika upoznala dok je krstarila Srbijom sa „Survivor karavanom” i Nina Raduloviæ, uèesnica „Evropskog lica”. Osim publike u Srbiji, „Survovor” æe moæi da prate i gledaoci u Republici Srpskoj na banjaluèkoj A-TV.








frckica-j

Pojedini od ovih momcova ne lièe da su "odavle", nego kao da su stvarno roðeni u nekoj od tih zemalja...

rodiæ

#2
radoslav je tu bio najbolji i zaslu¾io da pobedi al nije uspeo,a verujem da je bilo tu potplaæivanja pa nema onda pravde.novi serijal je bio pravedniji,aleksandar Kraji¹nik je bio najbolji i pobedio,al simpatièni su bili i klemen i njego¹.

Bred

Ja ne znam dal sam odgledao sve ukupno i 5 minuta.

Nisu mi nesto zanimljivi ...