Privedena Katarina Rebraèa

Started by Bred, 07-04-2010, 18:12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

 Izvor: B92, Tanjug

Beograd -- Katarina Rebraèa privedena zbog sumnje da je protivpravno prisvojila 37 miliona dinara iz sredstava dobrotvornog fonda èiji je osnivaè, nezvanièno saznaje B92.


nastavak -> http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=04&dd=07&nav_category=16&nav_id=422908

bozana


Bred

#2
Bas. U soku sam. Mada sam svestan da se danas apsolutno SVE nekom moze napakovati, ostaje sumnja da gde ima dima ima i vatre.  :ohwell:
Jadno.
Nemam reci.



:news:
Katarinina majka mozak prevare
T. M.-S.-L. G.-A. M. | Blic

Beograd - Posle vi¹e od èetrdeset sati provedenih u æeliji beogradske policije, manekenka Katarina Rebraèa juèe je u 9.30 sati, u dru¹tvu èetiri osumnjièene sauèesnice, meðu kojima je i njena majka Sandrina Bogunoviæ (61), privedena istra¾nom sudiji Vi¹eg suda na saslu¹anje.
Njena majka Sandrina, koja je uhap¹ena nekoliko sati posle Katarine, sumnjièi se za proneveru oko 1,6 miliona dinara, koliko je leglo na raèun njene agencije „Centar za kreativno domaæinstvo“. Ona kao pau¹alac nije morala da pravda na ¹ta je potro¹ila novac, tako da ne znamo da li je novac potro¹ila na sebe ili ga je dala Katarini - ka¾e izvor „Blica“.

Iz æelije, u kojoj je bila sama, Katarina je jednom dovoðena na saslu¹anje u kancelariju inspektora za suzbijanje privrednog kriminala. Policija pretpostavlja da je Katarinina majka bila inicijator zloupotrebe humanitarne aktivnosti Fonda za prevenciju raka dojke.

- Pretpostavljamo da je Sandrina Bogunoviæ mozak celokupne prevare. U vezu sa proneverama novca nekih humanitarnih akcija ona se dovodila i ranije, tokom boravka u SAD - ka¾e za „Blic“ izvor iz policije.

nastavak -> http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/184464/Katarinina-majka-mozak-prevare