Farma II

Started by Bred, 19-02-2010, 19:26:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

FARMA: Upoznajte nove VIP seljake

Kapija najpoznatijeg poljoprivrednog dobra u Lisoviæima otvara se 13. marta, a kroz nju æe proæi Mirka Vasiljeviæ, Goca Tr¾an, dve rivalke iz Granda...

Rijaliti ¹ou Farma, èija je prva sezona pro¹le godine oborila sve rekorde gledanosti u Srbiji, poèinje 13. marta na TV Pink.

U ulozi novih VIP seljaka, izmeðu ostalih, najverovatnije æe se pojaviti pop pevaèica Goca Tr¾an, mlade folkerke Slavica Æuktera¹ i Tanja Saviæ, narodne pevaèice Zorica Markoviæ i Zorica Brunclik i mlada glumica Mirka Vasiljeviæ, pi¹u "Novosti".

Producenti intenzivno pregovaraju sa folk pevaèicama Slavicom Æuktera¹ i Tanjom Saviæ. Najpopularnije pevaèice i najveæe rivalke iz Granda, koje su godinama u lo¹em odnosu, na Farmu bi trebalo da uðu kako bi konaèno "zakopale ratne sekire". Pred par desetina kamera...

Osim pomenutih zvezda, postoji velika ¹ansa da se u seoskim poslovima oprobaju Ivana Peters, frontmenka grupe Negativ, voditelj TV Ko¹ave Dejan Stankoviæ, a kao potencijalna uèesnica spominje se i Marija ©erifoviæ.

Imanje je trenutno "razru¹eno", taènije sve ¹to su prvi farmeri, na èelu sa pobednikom prvog serijala Milanom Topaloviæem Topalkom sagradili, sru¹eno je, kako bi novi seljaci "prolili malo znoja".

Proleæna sezona Farme drastièno æe se razlikovati od prethodne, pre svega u zadacima, jer proleæe je rezervisano za setvu, tako da æe uèesnici imati pune ruke posla na njivi. Nova sezona trajaæe dva i po meseca, a na imanje æe uæi, najverovatnije, 14 selebritija.

(MONDO)


Bred

Loodilo, traze Rakine gace.
Ahahahahahaaaha.
:lol3: :siza: