Kakvo je stanje u 4. aprilu?

Started by crunch, 31-07-2007, 20:13:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

crunch

Znam da to nije tema ali kakvo je stanje u 4.aprilu,cisto informativno... ????

Bred

crunch

Posto se blizi raspodela domova,zanima da li su stvarno toliko ocajni uslovi zivota u Karaburmi kao sto se prica...mislim na kupatila,sobe...?
Iskreno pri vrhu liste sam,imam sanse da dobijem 4.april,ne znam da li sam u pravu sto se uopste dvoumim i razmisljam da uzmem Karaburmu....

nasty girl

pa u principu brucosi retkokada dobiju 4. april...

avgogh

bolji ti je april od karaburme! po meni... ja zivim u aprilu, kupatila jesu zajednicka, tj na dve sobe su (tacno se zna koje je cije). kupatila se zakljucavaju, tako da ne moze niko drugi da ga koristi, bez vaseg odobrenja (a ne znam i zasto bi ga neko drugi koristio :wink: ) kupatila u karaburmi su u fazi renoviranja, verovatno ce napraviti nesto slicno kao i kod nas... menza ima u okviru doma, kao i u kraburmi, samo neki ljudi koji dolaze kod nas iz karaburme, kazu da je nasa bolja... sledeca prednost je blizina fakulteta - na petoj stanici od doma. karaburma je mozda bliza centru, ali i april ima dobru vezu - prolaze tri linije tramvaja i jedna autobuska, bas ispred doma, dok u blizini doma staju i 47, 48, 50 (18, 39)
ja cu ponovo uzeti april na raspodeli, zadovoljna sam...

Bred

ljudi genralno izbegavaju april jer je velika koncentracija farmaceuta.  :K
Salim se.
U aprilu ces verovatno dobiti trosobnu sobu dok su na Karaburmi sobe dvokrevetne. Karaburma je bar 3x veca od aprila sto znaci da ima i vise ljdui i sve sto ide uz to ...  :wink:
Na Karaburmi se trenutno izvode radovi i pitanje je kad ce se zavrsiti posto se kupatila i cevi kompletno menjaju, tako da ima strasno mnogo buke, cesta su iskljucenja vode, hodnici i stepenista puni maltera, peska itd...
Tako da ja preporucujem april. I zbog blizine uostalom.

crunch

alexica

ja sam brucos koji je dobio 4.april i prezadovoljna sam
ima zaista puno farmaceuta ali ne tako puno brucosa vise starijih
ovde smo samo mi i saobracajci :wink:
ovde je odlicno, fax je tako blizu, svima treba vise od sat vremena da odu do kuce a nama je super za deset min smo ovde  :wink:
kad ti se desi da zaboravih indeks npr. mozes da stignes da se vratis po njega i da stignes na ispit
a i menza je odlicna
a i citaonica je super
tako da ko moze odlicno je zaista

sunchica

alexica, da li je tajna kakav ti je bio prosek iz srednje skole? I koliko si imala bodova za dom? I da li su bitnija primanja i imovina ili ocene srednje skole?

alexica

Joooooooooj, ja se mnogo izvinjavam sto ovako kasno odgovaram ali bila sam nefarmaceutski nastrojena neka 3,5 meseca...Bila sam Vukovac i ne secam se zaista koliko sam imala bodova...

nikola91

jel moze neko poredjenje Kraraburme i 4. aprila sada posle valjda kompletnog renoviranja Karaburme???   :>:

Bred

Karaburma je sad ko hotel Hajat u odnosu na ono ruglo kakva je bila. Ali malo je daleko.

Sad sta ti je bitnije i lakse, sam odluci. Da li da budes u urednom i cistom domu a da se klackas beskonacno s Karaburme do Kumodraza ili da budes u Aprilu na 5 min od faxa - sam odluci.  :wink:

alhemicarka

Koja se dokumenta podnose za dom i do kada je rok za predaju tih dokumenata?

Bred

Konkurs za dom za brucose (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php?topic=1513.0)