Sastanci u Farmaceutskoj komori

Started by Bred, 01-01-2012, 22:43:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

nastavak sa naslovne ...

Članovi Komore mogu na email svog Ogranka ( [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]) proslediti pitanja za nadležnu inspekciju.

Molimo zainteresovane kolege da prijave svoje učešće, pre datuma održavanja sastanka

Pozivamo članove Farmaceutske komore Srbije da uzmu učešće.

Sastanci će se održavati po sledećem rasporedu:

18.01.2012. godine u 17,00 časova, u Kragujevcu, - predstavništvo ,,Galenike", Radoja Domanovića 12, Kragujevac.
24.01.2012. godine, u 12,00 časova, u Nišu - Medicinski fakultet – Svečani amfiteatar u anexu zgrade (novi deo), Bulevar Dr. Zorana Đinđića 81, Niš.
28.01.2012. godine, u 11,00 u Novom Sadu, - Medicinski fakultet, Hajduk Veljkova 3, Novi Sad.
02.02.2012. godine u 14,00 časova u Beogradu, - ,,Velefarm", Vojvode Stepe 414a, Beograd.
FARMACEUTSKA KOMORA SRBIJE

http://www.farmkom.rs/2011/index.php?option=com_content&view=article&id=276:clanarina-za-2011-godinu&catid=1:latest-news&Itemid=202

jexxic84

Da li se farmaceutska inspekcija pojavila na bilo kom od sastanaka...ili pitanja za njih ostaju bez odgovora?  :ohwell:

Bred

Pa ja ne znam sta se desavalo, nemam nikakav info ali inspekcije bi trebalo da budu tamo, mislim koja ja svrha sastanka sa inspekcijom a inspekcije nema?!

jexxic84

U Kragujevcu i Nisu nije bila farm.insp.   :dole: pa me interesuje za Bg...

Bred

jexxic84

Caskalo se sa trzisnom i zdravstvenom ali nista sto vec nije poznato...o merenju pritiska itd po apotekama...mene je konkretno interesovala inf vezana za prodaju antibiotika...sa receptom, bez...ali to su pitanja za farmaceutsku insp  :roll: