Nova djevojka princa Williama?

Started by Bred, 18-04-2007, 14:19:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Krenula su nagaðanja tko æe zauzeti upra¾njeno mjesto prinèeve djevojke. Kate je dobila nogu jer je dosadna, pa su mu mediji namijenili neku uzbudljiviju, poput Britney, Paris ili Kylie.

Nakon ¹to je princ William okonèao vezu s dugogodi¹njom djevojkom Kate Middelton, miljenica britanske javnosti na¹la se usred medijskog linèa.

Nakon ¹to su tabloidi mjesecima prièali o moguæem skora¹njem vjenèanju princa i njegove djevojke, usporeðujuæi Kate s Dianom zbog njene ljepote i karizme, sada su krenuli s napadima na prinèevu biv¹u.

Naime, skromna Kate bila je dosadna, ¹to je, smatraju britanski novinari, glavni razlog za¹to je Willi ostavio Kate.

Iako je od prekida pro¹lo svega nekoliko dana, veæ su se pokrenula nagaðanja tko æe biti buduæa odabranica prinèeva srca, a mo¾da jednog dana i britanska princeza.

Oni odva¾niji mogu oku¹ati sreæu i na kladionicama. Meðu ponuðenim damama koje bi mogle osvojiti Williamovo srce nalaze se neke ne tako "dosadne" djevojke. Paris Hilton i Kylie Minogue poprilièno dobro kotiraju, s koeficijentom 1-14, dok biv¹a pop-princeza Britney Spears stoji ne¹to slabije (ako se kladionièare pita), s koeficijentom 1- 20.

Napomenimo da su se princ i posrnula teen-zvijezda prije sedam godina intenzivno dru¾ili, èak su se u medijima ¹irile glasine da su njih dvoje u romantiènoj vezi. No, oboje su to kasnije opovrgli.

Net.hr

zabica

pod 1 - gadi mi se cinjenica da se oni klade na to sa kojom ce on da se smuva  :bljak:
pod 2 - cula sam da kraljica ima veze sa njihovim raskidom, navodno ga je ona naterala

Al-Jasmina

William-Shmilliam
da nije princ bio bi B klasa
ali procitah da je Harry, nj.mladji brat veci smeker :smekerica:

AquArius

uvek je mladji brat - shmeker  :smekerica:

willie the scot

ja sam mladji brat i zovem se william... :>

Bred

nasty girl

Quote from: zabica on 18-04-2007, 21:12:56
pod 1 - gadi mi se cinjenica da se oni klade na to sa kojom ce on da se smuva  :bljak:
pod 2 - cula sam da kraljica ima veze sa njihovim raskidom, navodno ga je ona naterala

i mene i jedna i druga stvar jako nerviraju.... :roll: :roll:

stef

Sole

cime se sve ljudi bave, i posle zasto toliko kladionica i odakle profitiraju?
strasno!
bez obzira na to, nasmejala sam se kad sam videla da je na listi cak i Keli Ozborn  :djavo(ona bi ga pojela), ali "dobra" joj kvota, 1:100.

Maslacak

jes' princ ce sigurno da se zeni americkim pop zvezdama...

pig_am_am

Quote from: willie the scot on 18-04-2007, 23:07:54
ja sam mladji brat i zovem se william... :>
hahahahahahaha...
:siza:
nadam se da ne vazi isto i za sestre...

a sto se tice princa... bolje da snime seriju,gade mi se rijaliti shoovi.