Predlog - promena izgleda foruma

Started by hulio_salinas, 02-10-2006, 16:05:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

imam mali predlog...

da se samo malo promeni onaj deo gde su "prijemni ispii", "prva godina" itd itd...

razlog:

gde mi "bruco¹i" spadamo... gde da pi¹emo "na¹e teme"
u prvoj godini su oni koji je zavr¹avaju, a u prijemnom ispitu smo mi pre nekih 3-4 meseca...

znam da mo¾ete ovo da re¹ite, samo ako hoæete, ili ako smatrate da je veæ dobro sreðeno, uputite me gde æu ja, kao bruco¹, pisati ono ¹to vi pi¹ete na vi¹im godinama...

hvala

Masha

Pa u temi prva godina - posto si prva godina  :wink:

Aki

@hulio
Kad polozis prvi ispit,vise nisi brucos!  :wink:

hulio_salinas

lepo si rekla AKI, kad polo¾im... hehehe   :K

a do tad da ne ¹aljem poruke...   :`?    :shock

ok... pisaæu u "Prva godina"...

hvala vam... stvarno ste pravi drugari... poz

:cvet :cvet

Bred

hulio, stvarno lako odustajes...da, to je problem, sto pisete u Prijemnom ispitu ali nikako da ugrabim vremena da to resim. Takodje planiramotvaranje novog (pod)foruma za vas "bolonjce" posto ce morati to da se odvoji od prve godine za starije studente

pereca

E to je najbolje resenje.  :~
I meni ce biti lakse da pratim stvari oko Bolonje.  :wink:

hulio_salinas

pa jeste najbolje repenje...

moram da odustanem, kad mi je masha srpski rekla ¹ta i kako... a ja jo¹ ne znam da li smem da pitam takva pitanja ili ne... iz naèina na koji mi je rekla, shvatio sam da sam pitao najveæu glupost...

zar ne?

Bred

Hulio, svi postulati uljudnog ponasanja iz realnog sveta vaze i ovde. Takodje i tvoje pravo da pitas ono sto te interesuje. Pozeljno je da se i na forumu ponasas kao sto se ponasas uzivo jer i na osnovu vasih postova mi procenjujemo ko je kakav. Naravno, to ne znaci da treba da psujes, pljujes, zaris i palis. :wink: Mada, dobar si ti decko :)

hulio_salinas