Seka Aleksic-Filmske ponude dobijam svaki dan

Started by Bred, 09-10-2006, 12:23:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Popularna pevaèica Svetlana - Seka Aleksiæ, nakon pojavljivanja u filmu „Mi nismo anðeli 3“, ovih dana bi trebalo da prihvati ulogu u jo¹ jednom domaæem filmu. Ponude, ka¾e, dobija neprestano, ali trenutno pregovara sa jednom ozbiljnom producentskom kuæom i uskoro æe objaviti o kom filmu je reè.

- Tokom snimanja „Anðela“ dobila sam ozbiljnu ponudu za jo¹ jedan film. Ne volim da prièam unapred, jer ako se ni¹ta ne realizuje, ispadne da prièam gluposti. Ako se ne¹to realizuje, a verovatno hoæe, èuæe se uskoro - rekla je Seka Aleksiæ ne ¾eleæi da otkriva vi¹e detalja o svojoj novoj ulozi. Ona je trebalo da se pojavi i u seriji „Stranka zdravog razuma“, ali do te saradnje nije do¹lo.

- Imala sam to ponudu, ali mi nije odgovarala, i onda sam je odbila. Volela bi da se pojavim u jo¹ nekom filmu ali, naravno, ukoliko mi se bude sviðala ponuda, ali pevanje je ipak najbitnije. Nije mi problem da vikendom pevam, a radnim danima da snimam filmove - zakljuèuje Seka.

Ona je u „Anðelima 3“ igrala Smokvicu, devojku Nikole Pejakoviæa koji je u filmu turbofolk zvezda.

- U filmu je narodna muzika aut, ali ja se pojavljujem u njemu kao glumica i sve je zanimljivo i sme¹no, pa ne vidim za¹to ljudi to porede sa mojim poslom. Naravno da neæu preæi u rokenrol pevaèe. Nemam ni¹ta ni protiv jedne muzike, ali ostajem pri svojoj muzici i drago mi je ¹to mi je ukazano poverenje da uèestvujem u „Anðelima“ - objasnila je Seka koju æe publika od sada osim na koncertima i televiziji moæi sve èe¹æe da gleda i u bioskopskim dvoranama.

N. D¾.
blic