Taksisti ukinuli popust

Started by Bred, 29-11-2006, 09:52:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Veæina taksi udru¾enja vi¹e ne daje popuste na poziv, izuzev vozaèa „Gold“ i „Alfa“

ODLUKA - U skoro svim taksi vozilima od juèe nema popusta na poziv. Taèno u podne stupila je na snagu odluka o primeni jedinstvene cene taksi usluga bez bilo kakvog popusta koju su doneli ovla¹æeni predstavnici 13 taksi asocijacija.

Sastanku, na kome je odluka usvojena, prisustvovali su predstavnici Beotaksija, Beogradskog taksija, Èukarièkog i Luks taksija, Maksi, Naksi, Plavog, ®utog, Taksi Bela, Pink, Pepsi, Aurora i NBA taksija, Sindikata „Nezavisnost" i Sindikata samostalaca. Odluku neæe primenjivati samo Gold i Alfa taksi. Zoran Bo¹koviæ, èlan IO ®utog taksija, rekao je da je na sastanku „u stvari usvojena inicijativa Skup¹tine grada da se izjednaèe cene usluga". On je objasnio da su taksi udru¾enja odluèila da ukinu popust na poziv, a takoðe su usvojili inicijativu gradskih vlasti da se vi¹e ne tra¾i pravac vo¾nje, veæ da stranke samo daju adrese na koju vozilo treba da doðe.

- Pre pet meseci taksi udru¾enja dogovorila su se da æe pre nego ¹to se ukine popust na poziv svako udru¾enje deponovati novac. Meðutim, novac nije deponovan, a popust je ukinut. Nismo sigurni da æe ukidanje popusta na poziv biti dugog veka, tako da do daljnjeg ostavljamo popust - ka¾e Miodrag Janiè, direktor „Alfa taksija". ||||

24sata.co.yu

Darker

Ma¹ala. 500 kinti do kuæe, ako ti treba noæni prevoz... Plus 500 kinti ulaz+piæe, hiljadarka za veèe. a proseèna plata 250 €, a evro pada, a cene rastu... Extra!

Bred

Pa oni su prilicno glupi. Bas me interesuje ko ce sad da se usudi da ih zove. A Alfa i Gold taxi ima da zgrnu lovu. :wink:

stef

Da, ja sam se juce neprijatno iznenadio kada me je taksista juce iskulirao za popust... :shock

Alnus Glutinosa

auuu....nisam znala za ovo...prekjuce sam malo cuknula kola i rekli mi, od sad ides samo taxijem...pokajace se!  :/

hulio_salinas

taxisti su najvece zlo ovog naroda... najbezobrazniji, najgluplji, najskuplji i najgori vozaci... ne vozim se taxijem 2 godine vec... ne podnosim takvu javnu pljacku!!

Bred

hulio_salinas

e moracu da pitam nekog taxistu sto ne nosi carapu na glavi!  :K

AquArius

Quote from: Bred on 29-11-2006, 09:52:32
Veæina taksi udru¾enja vi¹e ne daje popuste na poziv, izuzev vozaèa „Gold“ i „Alfa“

To sad znaci da ce svi njih da zovu.  :roll:

Bred

Da. Sto znaci da ce retko kad da imaju slobodno vozilo. A i da se taxi zove samo kad je ZAISTA hitno, bilo bi i vozila. I da gradski prevoz funkcionise bolje, bilo bi manje i taksista i cene bi bile nize. :wink:

lycos

taxisti su oduvek bili divljaci..a i imao sam losa iskustva sa njima

Smrda

ja ne razumem logiku u ovome...mada...ne cudi me...tako je svuda...

cvjetic

ovo je strasno!ja zivim na kumodrazu,zamisli da idem na nbg,mogu samo da se upucam!da se ovo desilo prije pola godine,tacno ne bih vidjela izlaska u zivotu!lopovi najgori!nije im dovoljno sto ukradose na euru!