Ru¾ica Ðinðiæ: Spremna sam da budem premijerka

Started by nasty girl, 17-11-2006, 12:16:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

aziraphale

@Vampire666

razumem da si "drug clan", ali razmisli i ti. secas se da je djindjic za sebe pricao da je profesionalni politicar, to mu je zanimanje, samo se time bavi. izbor ruzice djidjic kao prve na listi je striktno simbolican i za stranku kao sto je ds, koja prica o profesionalnosti i strucnosti, krajnje kontraproduktivan. ona nije politicar, ja, kao glasac, ne znam nista o njenom radu, kako u stranci tako i van nje, nisam upoznat ni sa njenim politickim idejama (prica o djikijevoj "zaostavstini" je toliko rasirena da je degutantno, a pritom i nista ne znaci, ako nema potpore u delima samim) ni politickim ciljevima. za premijera svoje drzave zelim profesionalca koji ima iskustva i staza, vizije i radne navike. ona u politici nije cak ni "zelena".

ne moze neko ko nije bio ni narodni poslanik da bude premijer, ma ko bio i kako se zvao (u ovom slucaju prezivao).

e sad ti, kao clan stranke, prenesi i ove redove sefovima, jer nije ovo samo moj stav, ako se nekada budu pitali zasto se broj glasaca ds-a osuo u poslednjih godinu dana.

Bred

mimil

Quote from: dyki on 18-11-2006, 11:12:18
Pa hajde njegovog najboljeg ortaka da uzmemo za ministra odbrane, brata za kulturu a kuma mozemo za sport ili zdravstvo! Idiotluk nikad veci, zena nije postojala dok je Djiki bio ziv....

Pa od prilike tako izgleda...  :][
A dok je bio ziv retko je kome valjao, ali kada je poginuo otisao je u legendu jer o pokojniku sve najlepse... Koja smo mi nekrofilska nacija... I naravno da ce to neko sada da koristi do iznemoglosti...

@aziraphale:  :]

Bred

Ne, nekrofili smo prema Milosevicu. Djindjica jos uvek ne pljuju. :wink:

chicio

Darker

Ma to je fora da privuku glasove na pomen Ðinðiæa, a mo¾da æe da im se obije o glavu... Dodu¹e, kad èujem da æe time ¹to su prvi na listi dobiti jo¹ 1% vi¹e, ni¹ta me vi¹e ne èudi...