Po¹umljeno dvori¹te Farmaceutskog fakulteta

Started by nasty girl, 06-12-2006, 18:25:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl

Po¹umljeno dvori¹te Farmaceutskog fakulteta

ZELENO - Na Farmaceutskom fakultetu juèe je zavr¹ena sadnja oko 400 vrsta lekovitog i ukrasnog bilja koje je poklonio Institut za ¹umarstvo.

Institut je iz svojih rasadnika ove godine poklonio oko 2.000 stabala, koja su veæ posaðena u dvori¹tima vrtiæa, ¹kola, domova zdravlja i mesnih zajednica.

U toku je i realizacija velikih projekata „Zelena regulativa" i „Program ozelenjavanja i po¹umljavanja zelenih povr¹ina Beograda". Da bi èitav grad bio optimalno ozelenjen, potrebno je zasaditi stabla na preko 34.000 hektara. ||||

24 Sata

hulio_salinas

Em smo na kraju sveta, em dobijamo sumu...   8)

Imamo svoj mali svet i njemu kineski zid...

nasty girl

sto hulio to je bas extra....amisli sve drvece oko fakultet i ti uzivas miru, prirodi i sl. :loptica

Bred

A ko je na slici sve(sem dekana, njega prepoznajem) :)

zoe

Баш сам се обрадовала за те саднице! Чула сам да су посађене магнолије, јавори, гингко... Једва чекам да порасту, озелене, процветају! :loptica

Иначе чух да ти шумари (колико сам схватила није се радило о радницима "Зеленила") који су то садили нису имали појма да преведу латинске називе биљака, па је знање ботанике неких наших колега дошло до изражаја :>

Wolf

Molim vas, kada umrem, sahranite me u dvoristu FF   :T

hulio_salinas

Quote from: Bred on 07-12-2006, 11:43:40
A ko je na slici sve(sem dekana, njega prepoznajem) :)

taj je bio nama na predavanju...   :)
simpatican neki cikica...   :K :K :K

stef

Konacno da lici na nesto. Sad kad se povlaci pa da ostavi traga, muci ga savest...

Smrda

ok...ne mislite da ne volim prirodu...ali me zanima da li je ovo bas prioritet?
mislim...samo pitam...nemojte da me kamenujete.

Wolf

dancho

Adonis_Vernalis

Quote from: dancho on 08-12-2006, 10:52:33
Biæe ladovine....

Ocemo li doziveti da se razbaskarimo u njoj, rasirimo cebence, po cebencetu odabrane djakonije... ?

Darker

Gde æe¹ onda prijatnije mesto u Bgd-u od faxa??:-)

Morpheus

Extra,jos da puste i divljac i divota.Pa da uzivamo sa sve Vuckom i Medom.