Venèanje iz bajke za holivudski par

Started by Bred, 20-11-2006, 11:35:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Zvanice je pesmom zabavljao èuveni italijanski tenor Andrea Boèeli
Tom Kruz i Kejti Holms venèali su se po obredu Sajentolo¹ke crkve u italijanskom srednjevekovnom zamku Odeskalki, na obali jezera Braèano, nedaleko od Rima.

Italija - Hiljade sveæa i baklji gorele su na zidinama dvorca. Mlada glumica je nosila svilenu venèanicu boje slonovaèe s buketom kala i ljiljana, koju je osmislio sam Ðorðo Armani (inaèe, prema glasinama Kejti je kupila èak pet Armanijevih venèanica za ovu priliku). Mlado¾enja je bio u plavom Armani odelu i ko¹ulji s francuskom kragnom od istog materijala kao i venèanica. Nakon prvog braènog poljupca, nebo je zapalio velièanstven vatromet. Romantiènu atmosferu upotpunio je i anðeoski glas Andree Boèelija.

Tako je izgledalo „venèanje godine" – popularnog glumca Toma Kruza i njegove mlade izabranice Kejti Holms. Kum je bio Tomov najbolji prijatelj Dejvid Miscavige, a kuma Kejtina sestra Nensi Blejlok. Venèanju iz snova prisustvovali su i Izabela i Konor, Tomova usvojena deca iz braka s glumicom Nikol Kidmen. Naravno, u prvom redu meðu gostima bili su Viktorija Bekam, bliska Kejtina prijateljica, i njen suprug popularni fudbaler Dejvid Bekam koji, i pored nedomica da li æe mu trener „Real Madrida" Fabio Kapelo dozvoliti da produ¾i boravak u Rimu, nije propustio ovaj svadbeni spektakl. Meðu zvanicama su bile neke od najveæih holivudskih zvezda, izmeðu ostalih i D¾im Keri i D¾eni Mekarti, D¾enifer Lopez s Markom Antonijem, Vil Smit, Bruk ©ilds. Zanimljivo je da postoji i lista gostiju koji nisu pozvani na venèanje, a meðu njima su biv¹a Kruzova devojka Penelope Kruz i televizijska zvezda Opra Vinfri, u èijoj je emisiji Kruz prvi put javno objavio da je zaljubljen.

Braèni par Kruz je avionom iz Rima otputovao na Maldive, gde æe provesti medeni mesec i odmoriti se od gu¾ve.
A. Kalaba ||

24sata

Ariel

Bacanje para, mogli su i bolje da ih iskoriste...

hulio_salinas

budale...
"48 sati svadba" je bolje resenje..   :K :K :K

Ariel

Smrda

a sta bi sa loncem i cesljem?
cula sam da je to bio svadbeni poklon od muzica?!?!
hehehe....sve to besno!

SPRING

i macka na poklon... da uvek ima srece...

Smrda

od kad macka donosi srecu,zar to nije zec?

dyki

kako zec moze da bude srecan ako mu odseces sapu? znaci da nije bio dovoljno brz :) ma to je sve propaganda za onu njegovu sektu prokletu... Chef je zbog nje napustio SP  :F :F :F .grins. .grins. .grins.

Smrda

manemoj...a crni macanos?!?!
ubice nas neki Mod...drzi se teme...
hehehe... :) :)
e ta sekta me uzasno nervira...mada mi uopste nisu jasni.....ni sta zastupaju ni da li zastupaju...

nasty girl

zanimljivo vencanje...nema sta.... :shock

Al-Jasmina

Tom je teska paljevina ...bio i svaka-mu-cast ostao :>
A sta ce siroti bogati, nije im lako-
toliko para- toliko mogucnosti...avaj kako odabrati

Wolf