Bliske i daleke destinacije - putovanja i sve o njima

Started by leila_bgd, 03-02-2007, 22:27:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Smrda

ma na Kubu bi isla negde u januaru,februaru...i to po principu na boom...majke mi.znam dosta njih koji su tako otisli,iskesirali za karatu,a tamo se snasli i ostali po mesec dana...
samo nemam nikog ludog da se na to usudi da ide sa mnom...
a Kenija...e pa to ce da saceka...
Last Minute je super fora,samo do sad kad god sam jurrila uvek je bilo bas,last,last,last....tipa imala sam fore oko dan do leta..i nikako nisam uspevala da se iskombinujem...znam da sam jednom,recimo naletela na Maroko za 180e-7 dana...dzabe!!ali je moralo da se krene odmah ujutru...e,jbg...

darusaz

Ево ја се пријављујем за Кубу.  :~  O0

Боље је ићи у друштву, пре свега узме се двокреветна соба уместо једнокреветне (скупа као ђаво), а и човек се осећа безбедније када иде са неким.

Smrda

e pa to ti kazem...
ja sam vrlo rada za neke avanturisticke varijante...
mada koliko sam upucena,nije bas toliko skupa....kad odes tamo,pa se snadjes na licu mesta...
moji prijatelji su bili tamo mesec dana sa 500e i roveli se bogovski...
samo je karta skupa...

Wolf

Sahara!!! U Tunisu sam se vozio dzipom po Sahari, a u Egiptu cetvorotockasem
i bilo je EXTRA :loptica
Jedino mi se malo nije svidelo sto mi je u Sharm El Sheikh-u
jedna bomba explodirala 100 metara od hotela, a druga 300 :shock

darusaz

Wolf, си био тамо баш у том периоду када је пукла бомба?  :run

Ауууу, ја сам био у Кушадасију када је пукло 2005.  8)

Smrda

ja sam isla na krstarenje Turskom i bas sam bila prezadovoljna....
12 dana na moru....
mmmmm...jedino tad nismo isli u Istanbul,jbg..

Wolf

Quote from: darusaz on 11-02-2007, 19:42:05
Wolf, си био тамо баш у том периоду када је пукла бомба?  :run

Ауууу, ја сам био у Кушадасију када је пукло 2005.  8)

Tad sam bio. Bilo je malo zeznuto, ali ne onako kako su s*ali na TV-u...
Bilo je i vode i hrane i ostao sam do kraja odmora, tj. jos 3 dana posle bombi...

Dukica

Ja bila u Marmarisu tada,ali do¹la kod ortaka u Ku¹adasi
ba¹ dan-dva posle bombi...Koliko se seæam,beja¹e cool...
Bez mnogo frke..Mada verovatno onima koji su letovali
u Ku¹adasiju,nije bilo svejedno....
Mislim da su mnogo gore pro¹li oni koji su se zadesili
u Egiptu,kad su padale bombice...

Ja veæ 3 god idem u Tursku na letovanje i pro¹le godine
me je luda sestra nagovorila da idem na rafting..KAo da
ne bude svake godine isto...
Ispostavilo se da je u pitanju reka Dalaman,na kojoj
se takmièenja odr¾avaju...
A ja jadna,zamalo glavu da izgubim...Vadili me kanapom
iz vode u najgorem buku,izubijanu i krvavu...
Nije mi bio dan... :ohwell:

darusaz

Мармарис још не видех. До сада Бодрум (Гимбет), Анталија (Аксу) и Кушадаси. Тим редоследом.

Ја сам у центру Кушадасија био свега 15-ак минута пре него што је пукло. После се вратио назад у хотел на плажу, и пошаљем поруку пријатељима из суседног хотела, везано за договор да идемо на Грин бич (тр: Јешил плаж). А они мени поруком: "А не, не, ако мора да се иде овим њиховим минибусевима, не долази у обзир". Интересантно је да су Турци до сутра ујутру били као "збуњени" у стилу ништа се није десило, о каквој ви сада бомби, иако су остали страни гости, сем Срба и Бугара, били врло врло усплахирени. Следећих неколико дана на улицама увече нигде никог сем Турака, Срба, Бугара, Македонаца и Румуна.  :V

Smrda

hahaha...
pa vidi se ko je otporan na bombe...hahah..

leila_bgd

Od svih dalekih destinacija, najvise sam opsednuta odlaskom na Kubu, mada moram da priznam da su mi sve latino zemlje vrlo primamljive pre svega zbog mentaliteta njihovih stanovnika!
Kada sam prvi put cula price kako oni tamo igraju i pevaju po ceo dan iako nemaju hleba da jedu, mislila sam da su to obicne izmisljotine, medjutim, kada sam otisla u Mexico , shvatila sam da u tim pricama ima mnogo vise istine nego lazi!
Dobro, priznajem da nisu bile zurke na svakom koraku, ali su stvarno vrlo ljubazni i druzeljubivi!
Verovatno nisu svi ti latino narodi isti, ali im je sigurno zajednicko da imaju jako puno siromasnih i veoma  nizak standard, usled cega su i cene poprilicno pristupacne ( eto postoji mesto na ovome svetu gde se i mi mozemo osecati  kao milijarderi), naravno ukoliko izuzmemo najekskluzivnije restorane i slicne im objekte.

Mishica

Volela bih da odem do Dominikanske Republike ili na Tajland.
Imam prijatelja koji svake godine provodi odmor na jednoj od ove dve destinacije
i kaze da je savrseno!

darusaz

Тајланду бих дао предност. Тамо се одмарају и душа и тело. Специфична клима, менталитет људи, природа, .... Далеко од тога да је Доминикана лоша, али ипак. :)