Ljubav Vs sex?

Started by trinity, 13-06-2006, 20:58:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Smrda

na stranu sa sponzorusama....ja mislim da ima takvih devojaka,koje se ponekad prepustaju sporty stilu....bar ih ja znam nekoliko...mislim da je to opet stvar racio/emocio......zavisi sta ukljucis i kako se postavis

Maslacak

i ja mislim da ih ima...
samo su mozda malo redje...

pa i ti muskarci moraju s nekim da upraznjavaju sporty! :>

stef

Quote from: sandric on 12-11-2006, 18:14:17
e stef ima takvih devojaka,ne znam kako nisi naleteo na njih,klasicne male sponzoruse...nema tu emocija samo interes,kupoprodaja tela
Zato sto me takve ne privlace...Ne mogu da se napalim samo na telo...treba mi i hemija i spika...

hulio_salinas

On prièa o seksu u javnosti!
Izvor: Krstarica



Poznato je da mu¹karci vole da se pohvale pred svojim dru¹tvom (zapravo, ne samo mu¹karci, i ¾ene to rade, samo se hvale drugim stvarima). Ono ¹to mo¾e da izludi ¾ene jeste kad on pred drugarima prièa o detaljima iz spavaæe sobe.

Mu¹karcima koji to rade ne pada na pamet da bi tako mogli da povrede svoju partnerku. Kao prvo, takve prièe æe prièati onda kad malo popiju, pa im pamet i neæe raditi ba¹ najbolje. Kao drugo, veæi deo tih prièa (ako ne i kompletna prièa) biæe pohvalan, jer æe ¾eleti da se "¹ire" time da su sa super¾enskom. A ono ¹to ne bude pohvalno biæe izreèeno kroz ¹alu, jer æe malo koji mu¹karac hteti da prièa o tome da mu je seks na ovaj ili onaj naèin neuspe¹an.

E sad, ¾ene ne mogu da smisle takve prièe, jer ¾ele da ono ¹to se de¹ava u spavaæoj sobi ostane privatno (ili barem da one imaju ekskluzivno pravo da prièaju o tome, i to samo svojim prijateljicama). Najèe¹æa ¾enska reakcija kad njihov dragi popije i poène sa ovakvim prièama jeste da besno reaguju - a to je gre¹ka. Onda se i on nakostre¹i, u odbrani (napad je najbolja odbrana), a niko ne ¾eli da æaska sa parom koji se svaða, niti da bude u njihovom dru¹tvu.

Drage na¹e dame, umesto da se razbesnite, postupite vi¹e damski, elegantno. Promenite temu, to je mnogo efikasnije - odaberite ne¹to ¹to bi trebalo da bude interesantno njegovim ortacima i prièajte o tome. A kasnije, kada ostanete nasamo sa svojim dragim, objasnite mu za¹to vas njegovo pona¹anje povreðuje. Najbolje je da to uèinite bez ljutnje, inaèe æe on odmah skoèiti da se brani. S druge strane, pazite da se ne sme¹ite dok mu obja¹njavate u èemu je problem - tada æe pomisliti da vi to zapravo ne mislite ba¹ ozbiljno, da to nije ne¹to do èega vam je preterano stalo.

Uz malo mira, stalo¾enosti i strpljenja, i ova neprijatnost se mo¾e razre¹iti.

jeca87


cvjetic

Quote from: Coolgemini on 12-11-2006, 11:02:53
Sex posle dugotrajnog shmekanja i privlacenja je najjaci...Bar sa te strane sto nakon toga mozesh da izgradish nesto,zaljubish se i vezes za lepsu polovinu..A i nikad nisi ostao prazan,cekajuci narednu priliku za ponovo.Bez ljubavi je prazan i nedokazan i nikad zadovoljan uvek trazish nesto bolje...a sta je to bolje?? :H...Ljubav ili bolji sex?? :roll:
.... :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog
                          slazem se do daske.... :cvet :cvet