Hrvatski ratni veterani protiv Bore "Èorbe"

Started by mikele, 22-01-2007, 11:06:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mikele

Hrvatski ratni veterani protiv Bore "Èorbe"


Udru¾enje ratnih veterana Zagreba zapretilo voditeljki Nova TV da æe svim sredstvima spreèiti odr¾avanje emisije u nedelju kada je kao gost najavljen Bora Djordjeviæ, frontmen grupe "Riblja èorba", prenose hrvatski mediji.

U pismu je navedeno da se u ime branilaca Vukovara, poginulih, nestalih i njihovih porodica najstro¾e zabranjuje uvoðenje Bore Djordjðeviæa u hrvatski medijski prostor zbog njegovih poznatih radikalnih stavova.

"Na tu emisiju pristali bismo jedino ako bi Djordjeviæ govorio o svojim saznanjima o kninskom zatvoru, nestalim i poginulim braniocima. Sve ostalo je stavljanje soli na ranu ako se zna da se 1.200 Hrvata jo¹ vode kao nestali. Zbog toga æemo svim sredstvima spreèiti odr¾avanje emisije. Mi se zatvora ne bojimo", izjavio je predsednik Udru¾enja Damir Ja¹areviæ.

Mirjana Hrga ne odustaje od emisije, èija je tema radikalizacija srpske politièke scene, a da Djordjeviæ u emisiji gostuje iskljuèivo kao predstavnik "radikalne Srbije".

Osim Djorðeviæa, koji bi u emisiju trebalo da se javi videolinkom iz Beograda, gostovaæe i predsednik desno orijentisane Hrvatske stranke prava Ante Djapiæ, jedan predstavnik hrvatskih ratnih veterana i srpska aktivistkinja za ljudska prava Nata¹a Kandiæ, koja predstavlja gradjansko lice Srbije, pi¹e list

(Beta)

Ееееееееееее ако она представља грађанско лице Србије,онда си јадна Србијо  :wall: :wall: :wall: :wall:
Ма ако она уопште представља Србију,онда си Србијо... :wall: :wall: :wall:

Wolf

Natasu zovu jer ce da napusava svoj narod. Ko ce koga, ako ne svoj svoga...

cvjetic

#2
emisija je odrzana,tako da nista od toga...mogu da se pushe...
a druga je stvar to sto je on mrtav pijan dosao,pushio u studiju i natezao pivo...to je vec stvar njegove kulture...
sad se postavlja pitanje,da li nas je tako obrukao? :hm

stef