Click4sky: Avio-karte za 73 evra

Started by Roben, 23-09-2007, 09:20:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Roben

Click4sky: Avio-karte za 73 evra

Èe¹ka niskobud¾etna aviokompanija "Klik for skaj" (Click4sky) poèela je prodaju karata na
liniji Beograd-Prag, i jo¹ 35 odredi¹ta u 22 evropske zemlje, po ceni od 73 evra za putovanje u jednom smeru.

Kako je saop¹teno iz beogradskog predstavni¹tva te kompanije, karte
se mogu iskljuèivo kupiti na njihovom sajtu http://www.click4sky.com/cs/click4sky/click4sky_homepage.htm a u cenu karte uraèunate su sve takse.

"Za ovu sumu mo¾e se kupiti karta do Praga, a zatim i karta za povratak po istoj ceni, pri èemu nakon kupovine, nisu moguæe promene datuma i druge promene", istièe se u saop¹tenju te niskobud¾etne
aviokompanije.

Putnici nove niskobud¾etne kompaniju u prvo vreme æe leteti u avionima èe¹ke kompanije "Èeh erlajns" (Czech Airlines), koja na taj naèin ¾eli da poveæa popunjenost letova.

"Klik for skaj" æe na Balkanu, sem za Beograd, leteti i za Ljubljanu, Atinu i Solun, a putnicima æe biti poslu¾ena osve¾enja u avionu besplatno.

U ponudi te niskobud¾etne kompanije su i letovi do Amsterdama, Barselone, Berlina, Bolonje, Brisela, Budimpe¹te, Dablina, Hamburga, Minhena, Osla, Rima, Venecije, Beèa, Ciriha i drugih gradova.

Kompanija "Èeh erlajns" dugogodi¹nji je lider u avioprevozu u Èe¹koj, a prema proceni te kompanije od 11,5 miliona putnika koliko godi¹nje prodje preko pra¹kog aerodroma Ruzinje, 20 odsto su putnici
niskobud¾etskih kompanija.

(Beta)