Meridijan SuperLiga 2007/2008

Started by mikele, 10-08-2007, 13:02:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Phenomenon

Partizan ¾eli da vrate Sa¹u Iliæa!

Direktor jesenjeg ¹ampiona, Ivan Tomiæ, otkrio je jednu od nekoliko skrivenih karata pred poèetak zimskog prelaznog roka, a povratak nekada¹njeg kapitena bi bio pravi "as" za tim iz Humske 1.

"Sa¹a jeste na na¹oj listi, ¾elimo da se vrati. Prièali smo s njim, raspolo¾en je i on da ponovo zaigra za Partizan, tako da æemo saèekati kraj polusezone i kontaktirati Salcburg", potvrðuje direktor crno-belih, Ivan Tomiæ.

"U ovom trenutku realno je jedino da Sa¹a doðe na pozajmicu, ali nama odgovara samo da to bude na godinu dana. Prihvatili bismo oberuèke takav dogovor sa Austrijancima", zakljuèuje Tomiæ.

Eventualni dolazak jo¹ jednog nepredvidivog kreativca ne znaèi da se sprema ili da bi se dogodila prodaja drugih vezista Partizana, pre svih Moreire.

"Nikakve promene tog tipa se ne bi dogodile, naprotiv, ¾elimo da stvorimo ¹to jaèi tim. Svesni smo na kojim mestima je ekipa deficitarna i tu æemo poku¹ati da dovedemo pojaèanja, ali kostur tima, koji smo stvorili letos, sigurno æe ostati na okupu", poruèuje direktor Partizana Ivan Tomiæ.

Ајоој, ако се Доктор врати... Ови прекопута могу одмах да потпишу капитулацију.

ЈЕДАН ЈЕ САЛЕ КАПИТЕН!!!

pig_am_am

bolje da taj kostur uklone... :roll:

biwi

e ljudi vidise da je DJUKA delija!!!!!

kako je samo izradio partizan pred derbi, jojj jeste mi drago!!!!!

ne yato sto je dao otkaz, vec zato sto juca i tosic nece igrati u derbiju!!!!!!!!!!! O0 O0 O0

nasty girl

Djukic je ona najgora ciganstura koja posotji mamicu mu je**m ja.... toliko mi je odvratan da nemam reci, gadi mi se....

nije vredan bre ni pomena... :bljak: :bljak:

Phenomenon

Ајде Жуку бих му и опростио, али Тошића ни под тачком разно. Али ко зна, можда је само хтео да дерби учини занимљивијим  :wink:

nasty girl

mislim d amu je jako los nacin da ga ucini zanimljivijim.. :ball2: :ball2:

nasty girl

I dalje bez odluke o derbiju

Komisija za ¾albe Zajednice fudbalskih superliga¹a Srbije jo¹ se nije izjasnila o ¾albi Crvene zvezde na kaznu igranja tri utakmice pred praznim tribinama i 500.000 dinara. "Zbog ozbiljnosti fudbalskog trenutka, Komisija za ¾albe nije odluèila o ¾albi Crvene zvezde i tra¾i dodatne informacije svojih struènih slu¾bi i slu¾benih lica sa utakmice", rekao je portparol Fudbalskog saveza Srbije Aleksandar Bo¹koviæ.

Odluka Komisije je najbitnija zbog "veèitog derbija" srpskog fudbala izmeðu Crvene zvezde i Partizana, koji æe se, ako ¾alba bude odbijena, 1. marta igrati pred praznim tribinama.

Zvezda je ka¾njena zbog nereda na utakmici sa kulskim Hajdukom, na kojoj su navijaèi beogradske ekipe te¹ko povredili pripadnika ®andarmerije Neboj¹u Trajkoviæa.

Komisija je odbila i ¾albu Be¾anije na kaznu oduzimanja dva boda zbog izlaska sa terena na utakmici sa ekipom Mladosti iz Luèana.

B92

nasty girl

"Odluka o derbiju sramotna"

Odluka Komisije za ¾albe Zajednice fudbalskih prvoliga¹a Srbije da se predstojeæi "veèiti derbi", zakazan za 1. mart, zbog kazne izreèene Crvenoj zvezdi ipak igra pred praznim tribinama nai¹la je na osudu iz redova oba beogradska kluba.

Trener Crvene zvezde Aleksandar Jankoviæ nadao se da æe ¾alba biti usvojena:

"Èemu derbi bez na¹ih i bez Partizanovih navijaèa? Nemam dalji komentar, razoèaran sam jer sam se nadao da æe na¹a ¾alba biti usvojena. Velika je ¹teta za sve nas. Uvek mi moramo da budemo u svemu prvi. Mo¾da da subotom u 11 igramo na Adi za bodove. Mogao bi neko da donese i takvu odluku. Svi smo odrasli uz derbi i da nije bilo navijaèa svih ovih godina on ne bi predstavljao tako znaèajnu utakmicu. Ovo je jo¹ jedan u nizu udaraca za srpski fudbal, ali moramo da se pomirimo sa tom odlukom. Biæe to prvi derbi bez publike, ¹to je apsurdna situacija”, rekao je Jankoviæ.

Ognjen Koroman je bio mnogo o¹triji:

"Ne bi trebalo ni da se igra prvenstvo. Ajmo sve da otka¾emo. Ovo je sramota. Zbog ovoga bi trebalo staviti katanac na savez. Derbi je vrlo znaèajan za nas igraèe, a naroèito za navijaèe. Mogu da zamislim koliko æe biti jadno kada izaðemo na teren", izjavio je Koroman.

Trener Partizana Slavi¹a Jokanoviæa bio je mnogo odmereniji:

"Ne bih da ulazim previ¹e u problematiku, ali u svakom sluèaju fudbal se igra za publiku. Ne bih da ocenjujem da li je odluka ispravna, jer kao profesionalac moram da je po¹tujem. Derbi ne bi bio to ¹to jeste da nije bilo navijaèa", rekao je Jokanoviæ.

"©teta. ®ao mi je, jer nije isto kada istrèite na teren i èujete navijaèe koji vas nose i kada igrate kao u pozori¹tu, odnosno kao na treningu", ka¾e kapiten Partizana Stevan Jovetiæ.

"Veèiti derbi" igraæe se 1. marta, u prvom kolu proleænog dela sezone, pred praznim tribinama, zbog kazne Crvenoj zvezdi sa 3 utakmice bez prisustva publike, zbog incidenata na prvenstvenoj utakmici sa Hajdukom iz Kule, kada je povreðen pripadnik MUP-a Srbije Neboj¹a Trajkoviæ.

B92

Roben

Нисам разочаран ионако нема шта да се види. А ложа би свеједно била празна, јер су њени посетиоци или ван земље, или негде по белом свету  :K

Zizapharm

Quote from: Roben on 12-02-2008, 21:45:50
Нисам разочаран ионако нема шта да се види. А ложа би свеједно била празна, јер су њени посетиоци или ван земље, или негде по белом свету  :K

ili u zatvoru  puc :>