Spremite se na vreme za prijemni ispit

Started by Bred, 15-01-2007, 11:12:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Cene kurseva za buduæe bruco¹e na fakultetima se kreæu i do 250 evra
Veæina fakulteta ove godine organizuje pripremnu nastavu za polaganje prijemnih ispita. Predavaèi su asistenti i profesori fakulteta na koje se kandidati upisuju. Zainteresivani za upis na fakultet predavanja pohaðaju vikendom na matiènim fakultetima. Cene kurseva se kreæu i do 250 evra.

KURSEVI - Na Medicinskom fakultetu se organizuje pripremna nastava za polaganje prijemnog ispita iz hemije i biologije. Nastava æe se odr¾avati subotom po tri sata po predmetu, od 20. januara do kraja maja 2007. Cena jednog èasa po predmetu iznosi 350 dinara, ukupno za 60 èasova hemije 21.000 dinara i za 52 èasa biologije 18.200 dinara. Organizovanje kursa ne podrazumeva istovremeno pohaðanje oba predmeta, veæ izbor zavisi od ¾elje samog kandidata.

Prijave i uplate kandidata primaæe se na fakultetu do 18.januara, od 10 do 14 sati. Za pripremnu nastavu koristiæe se srednjo¹kolski ud¾benici, preporuèeni u Zbirci zadataka za prijemni ispit na Medicinskom fakultetu (mo¾e da se kupi u skriptarnici fakulteta).

U prostorijama Matematièkog fakulteta se takoðe od februara organizuju pripreme za upis na taj fakultet. Predavaèi su asistenti fakulteta, a predviðeno je 60 èasova predavanja, koja æe se odr¾avati vikendom, a kada se uèenici raspuste i radnim danima. Cena kursa je 150 evra i mo¾e se plaæati u tri rate od februara do juna 2007. Prijavljivanje za pripreme se vr¹i slanjem poruke na adresu [email protected] do 15. februara 2007. godine.

Pripremana nastava iz matematike i fizike za polaganje klasifikacionog ispita za upis na tehnièke fakultete poèela je u novembru, ali najavljeno je formiranje novih grupa. Predavanja se odra¾avaju subotom u grupama do najvi¹e 20 polaznika. Kandidati mogu da se prijave na oba ili na samo jedan od kurseva porukom na adrese [email protected] i [email protected].
V. Latas||||

24sata

lycos

cene su otprilike iste kao i prosle godine.

Girl

Da li neko zna kada je ove godine tacno prijemni?