Chain Letters

Started by KaBoom, 19-08-2006, 13:23:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

KaBoom

Chain Letters

Dragi svi

Dobar dan, moje ime je nebitno. Ja patim od retke i smrtonosne bolesti, lo¹ih ocena, ekstremne nejebice, straha da æu biti kidnapovan i da æu biti pogubljen analnom egzekucijom nakon ¹to me proglase krivim da sam “forward“-ovao 50 milijardi jebenih „chain lettera“, koje sam ja dobio od ljudi, koji zapravo veruju, da, ukoliko se pisma proslede dalje, da æe jadna 6-ogodi¹nja devoèica iz Nepala, kojoj je izrasla nono3 na èelu, skupiti dovoljno novca, da je ukloni pre nego ¹to je, seljaèine, roditelji prodaju lokalnom cirkusu kao nakazu.

Da li vi zaista verujete da æe Bil Gejts pokloniti 1000 dolara vama i svakome drugom kome ste „forward“-ovali "njegov" e-mail?
Kako mozete biti tako glupi?

Vuhuu, pazi ovako. Ako nastavi¹ èitati i za¾elis ¾elju, ja æu spavati sa svim ribama iz zadnjeg broja „Playboy“-a! Koja gomila sranja.
U prevodu, ova poruka je jedno veliko JEBITE SE svim ljudima koji nemaju ni¹ta drugo da rade osim da ¹alju glupe „chain lettere“.

Mozda ce nevaljali virtualni patuljci doæi u moj stan i silovati me preko noæi jer nisam nastavio lanac sreæe koji je zapoèet 5. godine pose Hrista, a koji su u na¹u zemlju donele Rumunske prostitutke noseæi ga u èmaru preko granice, da bi izbegle sve kontrole, te ukoliko se taj isti lanac nastavi do 3000. godine, uæi æe u Ginisovu knjigu rekorda kao najdu¾i period ekstremne gluposti. Ko ih jebe.

Ljudi, ako bas zaista morate „forward“-ovati takve stvari, potrudite se da budu bar malo zabavne ili sme¹ne.

Video sam na tone lanaca tipa "po¹alji ovo na e-mail 50 svojih prijatelja,pa æe jedna, jadna i izmuèena du¹a dobiti 50 eura od velikodusne, "imuæne osobe". To me ne zanima.

Upotrebite malo svoj mozak i razmislite ¹ta zapravo posti¾ete i ko dobija korist ili ¹tetu od slanja tone takvih e-mailova. Velika je ¹ansa da vi dobijate - NEpopularnost.

ÈETIRI OSNOVNE VRSTE „CHAIN LETTERA“:

LANAC TIP 1:

(listaj prema dole)

Zamisli ¾elju!!!

Ne, zaista, zamisli jednu ¾elju!!!

Uèini to, ili nikad neæe¹ izaæi sa svojom simpatijom!!!

Ne to, perverznjaku jedan!!!

Je li ti se prst umorio?

STANI!!!

Zar nije ovo bilo zabavno? :)

Nadam se da æe ti se ¾elja ispuniti :)

E, sada, da bi oseæali krivicu, evo ¹ta æu ja uraditi.

Prvo i osnovno, ako ne po¹aljete ovaj e-mail na 8035 e-mail adresa u narednih 5 sekundi, silova æe vas pobesnela bradavièasta svinja, pa æe vas nakon toga baciti sa nebodera na gomilu starog gvo¾ða. To je istina!!

Ali, pazite, ovo pismo nije varka kao sva ostala pisma ovog tipa, koje dobijate! OVO pismo je ISTINITO!! Zaista!!!

Evo pravila:

* Po¹aljite ovaj e-mail 1 osobi:
1 osoba æe biti nadrkana na vas jer ste joj poslali glupi „chain letter“.

* Po¹aljite ovaj e-mail 2-5 osoba:
2-5 osoba ce biti nadrkano na vas jer ste im poslali glupi „chain letter“.

* Po¹aljite ovaj e-mail 5-10 osoba:
5-10 osoba ce biti nadrkano na vas jer ste im poslali glupi „chain letter“, pa æe pokrenuti zaveru protiv vas i va¹e porodice.

* Po¹aljite ovaj e-mail 10-20 osoba:
10-20 osoba æe biti nadrkano na vas jer ste im poslali glupi „chain letter“, pa æe vam zapaliti kucu.

Hvala i sretno!!!!

LANAC TIP 2:

Dobar dan, i prvo bih se ¾eleo zahvaliti ¹to ste odvojili par minuta da proèitate ovaj e-mail. Postoji jedan izgladneli deèak koji ¾ivi u Dungorutiglopertominisku, on nema ruke, nema noge, nema roditelje, ¹to znaèi da nema gola govna. ®ivot ovog deèaka bi mogao biti spasen, buduæi da, svaki put kada se ovaj e-mail prosledi dalje, 1 dolar se donira "Udru¾enju Za Izgladnele Deèake Bez Nogu, Ruku i roditelja iz Dungorutiglopertominiska". Ali zapamtite, iako mi, u stvari, nemamo apsolutno nikakav naèin da brojimo poslate e-mail - ove, i iako je ovo gomila govana i sranja, vi ipak ovo po¹aljite dalje. Po¹aljite ovo na 5 e-mail adresa u narednih 18 sekundi. Ali, ne zaboravite, ako sluèajno ovo po¹aljete na 4 ili èak 6 adresa, deèak æe momentalno umrijeti. Hvala jo¹ jednom i sretno!!!

LANAC TIP 3:

Pozdrav svima!! Ovaj lanac sreæe postoji od 1864. To je apsolutno neverovatno, jer u to vreme nije bilo kompjutera niti e-maila, a verovatno ni toliko idiota koji nemaju nista drugo da rade nego da ¹alju takva pisma.

Ali, da vam objasnim kako ovo radi:
Po¹aljite ovaj e-mail na 13.000 adresa u narednih 12 minuta i 30 sekundi ili æe vam se desiti ne¹to zaista stra¹no.

* Stravièna prièa broj 1:

Mtunda Geke se vraæala jedne subote iz ¹kole. Par dana pre toga primila je ovakvo pismo ali nije obraæala pa¾nju na njega. I tako, na putu kuæi, zapela je o iviènjak i pala u kanalizaciju kroz otvoren ¹aht u more govana.
Nakon sto su je uspeli izvuæi, odvratno je smrdela, ali to nije bilo sve.
Ona je kasnije umrla.

Pazite da se to ne desi i vama!!

* Stravièna prièa broj 2:

Morik Blip, 13-ogodi¹nji deèak je dobio ovakvo pismo na svoj e-mail ali ga je zanemario. Kasnije, tokom istog dana, njega i njegovog ljubavnika udario je auto dok su ¹etali dr¾eæi se za ruke. Obojica su poginuli i oti¹li u Pakao, gde su osuðeni da do kraja Veènosti jedu buba¹vabe.

Pazite da se to ne desi i vama!!

Mogli biste zavr¹iti kao Mtunda ili Morik. Jednostavno po¹aljite ovaj e-mail
svim svojim pederèinama prijateljima i sve æe biti u redu.

LANAC TIP 4:

Evo jedne pesme koju sam sastavio. Po¹aljite je svim svojim prijateljima.

Prijatelji

Prijatelj je onaj na koga se uvek mo¾e¹ osloniti

Prijatelj je onaj ko te voli iako smrdi¹ na govna a iz usta ti smrdi kao da si jeo hranu za maèke.

Prijatelj je onaj ko te voli iako si ru¾an kao gubava ve¹tica

Prijatelj je onaj ko poèisti za tobom kad povraæa¹ pijan.

Prijatelj je onaj ko ostane sa tobom iako se samo ¾ali¹ na svoj jebeno glup i dosadan ¾ivot

Prijatelj je onaj ko se pretvara da te voli iako u stvari misli da bi najbolje bilo da te siluju ludi orangutani pa da te onda bace krvoloènim psima.

Prijatelj je onaj ko èisti tvoju WC ¹olju unono3va tvoju dnevnu sobu i plaæa tvoje raèune.

Prijatelj je onaj ko ti ¹alje lance sreæe u nadi da æe mu se ¾elje ostvariti.

Prosledite ovo pismo! Ako to ne uèinite, nikad vi¹e neæete imati devojku/deèka!!!

Zakljuèak?

Ako dobijete e-mail koji preti da æe vam se ne¹to desiti ili da æete biti nesretni, izbri¹ite ga.

Ako je zabavno, po¹aljite ga dalje.

Nemojte ljutiti ljude naturajuæi im gri¾u savesti radi tifusara iz Bocvane koji nema zube, a koji se brine o slonovima zadnjih 27 godina svog ¾ivota, èiji je zadnji spas 5 centi koje æe dobiti svaki put kad neto klikne „forward“, i pretiti im da æe zavr¹iti kao Mtunda ili Morik.

E, sad po¹aljite ovo svima u naredne 3 sekunde.

Inaèe èe vam se ne¹to stra¹no desiti.

I nikad, ama ba¹ nikad vi¹e, neæete imati seks :-)"