Ciganski govor

Started by nasty girl, 26-02-2007, 17:05:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl

Tu¾ni zbore dragi Miko, kao ¹to vidi¹ evo se tvoji cigani sastadesmo pred tvoju rupu, da te ispratimo sa ovaj svet. Ne seæa¹ se Miko bre, kada si bio ¾iv, bio si bre sila, bio si bre otoritet na nas cigani. Bio si bre kmet op¹tine i naj-laf.
   Ne seæa¹ se Miko bre kada se dohvatimo ja sos Peru, Pera sos Jovu, a Jova sos Gile, ti doðes bre Miko i rastera¹ sve u pièku materinu.
   Ti si Miko jedini bio laf, jer si ti jedini smeo da prdne¹ pred Lale pandur bez stra. Ne seæa¹ se Miko bre kada si bio primat na na¹u cigansku kapelu.
   Svirao si Miko bre kao Poganin u usta te jebem!
   Dru¾e Miko ti si bio veliki vrtoguz na violinu. E tu¾ni zbore, ¹to je svirao Mika, da mu jebem mrtvu majku cigansku, a kad sa svoje cemane uvati visoko CE, pa kad zasvira "Kosku" pa "Madam jebem te fraj", a publika skièi u sav glas, i nas, ima da nas nema.
   Lele, ti kurafti bila sudbina bre Miko, kad te vidim na tu mrtvu dasku sas pru¾eni papci i zatvoreni kapci, kako le¾is mlad i krut, ko moj nono1 , doðe mi bre Miko da idem u pièku materinu.
   Dosta bre Miko, u dupe te jebem, od silne ¾albe æe mi srce napukne, tresnem ti ga tetki u èarapu, kad si umreo tako mlad i zelen - ko finansijska bluza.
   Ti si bre Miko oti¹o na onaj svet, a evo ti moj nono1 ¹to æe¹ se vrati¹ na ovaj. Laka ti bre bila na¹a ciganska zemlja.

Zdravo da si bre Miko, ¾iveo!