Grob Slobodana Milo¹eviæa probijen glogovim kolcem

Started by nasty girl, 05-03-2007, 14:57:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl



Miroslav Milo¹eviæ, u Po¾arevcu poznat kao Mile fotograf, probio je grob Slobodana Milo¹eviæa glogovim kolcem kako bi izrazio svoje negodovanje najavljenim sveèanim obilje¾avanjem obljetnice smrti svog najpoznatijeg sugraðanina. Akciju je izveo u rano subotnje jutro, a o svojim je radnjama izvijestio i lokalnu policiju, javlja Glas javnosti.

"Mobitelom sam javio policiji gdje sam i ¹to radim, a oni su mi odgovorili da pazim da me Milo¹eviæ rukom ne uhvati iz groba. Nakon ¹to sam grob probio kolcem, oti¹ao sam i prijavio se policji, a sutradan sam i po danu ponovio ovaj 'performance'. Kasnije me je saslu¹ao Milan ©uæuroviæ i rekao da me zbog skrnavljenja grobnice prijavila snaha pokojnog Milo¹eviæa, Milica Gajiæ, i da æe oni prijavu proslijediti tu¾iteljstvu", ka¾e Mile fotograf.

Telefonom ga je ubrzo nazvao i Borivoje Taniæ, èovjek kojem je Marko Milo¹eviæ vjenèani kum. On je Mili fotografu psovao sina u grobu i zaprijetio likvidacijom. Zbog prijetnji je Taniæ zatra¾io za¹titu po¾arevaèke policije, a nakon ¹to su mu je oni odbili pru¾iti, obratio se i srbijanskom MUP-u.

Prijetnje od Taniæa u subotu je dobio i Momèilo Veljkoviæ, koordinator PNP "Otpor" (nevladine organizacije koja je 2000. sudjelovala u svrgavanju Milo¹eviæevog re¾ima), kojeg je Taniæ zaustavio na ulici i najavio da æe, zauzvrat, on oskrnaviti grob pokojnog premijera Zorana Ðinðiæa. Veljkoviæ tvrdi i da je Taniæ "Otpora¹ima" zaprijetio tuèom ukoliko se ne pojave na obilje¾avanju obljetnice Milo¹eviæeve smrti.

Vecernji List

wolfeitzckie

Било је то у једној земљи сељака ...

qwertz


wolfeitzckie


darusaz

Питање је на који начин казнити суманути ум који је могао да учини тако нешто?  :hmm  :box

Milos82nbg


Bred


mikele

Ова вест ми је  :bljak: :bljak: :bljak:
Тај треба у апсану да заврши или евентуално у неку лудару.

darusaz


Darker