"Otkucao" ih kom¹ija za aligatora

Started by mikele, 10-03-2007, 17:47:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mikele

"Otkucao" ih kom¹ija za aligatora
(http://nono9.us)

Aligatora te¹kog oko 60 kilograma i dugog 190 centimetara, kog su vlasnici èuvali kao kuænog ljubimca u podrumu svoje kuæe, konfiskovali su pripadnici odreda za kontrolu divljih ¾ivotinja u Vermontu, koji su delovali na onovu anonimne prijave jednog od kom¹ija, prenosi AP.

"Aligator je mogao da povredi neko dete, a o ljudima koji su o njemu vodili raèuna da i ne govorimo", izjavio je veterinar koji je uèestvovao u zbrinjavanju ¾ivotinje.

On je dodao da je aligator, koji je ¾iveo u terarijumu napravljenom od stakla i drveta, u dobrom stanju, iako je ne¹to manji nego ¹to bi se moglo oèekivati, s obzirom na to da je star oko 17 godina.

"Aligatori se nikada ne vezuju za ljude. Nikada ne postaju prijateljski raspolo¾eni. Oni prosto nisu dobar izbor za kuænog ljubimca", rekao je veterinar.

Aligator je u kuæi proveo sedam godina, a sada se tra¾i re¹enje za njegov sme¹taj, po¹to nije moguæe vratiti ga u divljinu jer je navikao da ga ljudi hrane.

Protiv vlasnika, koji su svoje zubato ljubimèe navikli na piletinu, neæe biti podnete prijave po¹to su saradjivali sa policijom.

(MONDO)


Wolf

Zamisli izvedes aligatora u setnju...
Stavis mu korpu, povodac :K

stef

 Ako ja mogu tebe da izvedem u setnju, sto ne bi mogli aligatora... :hmm

Dukica

Stef,ne ide obrnuto! Tebe Vuèko treba da zeza...

©ta fali..Napravi¹ cipele, kai¹ i torbu kad se smori¹! :K