Mladiæ zapalio genitalije i zavr¹io u bolnici prilikom snimanja filma ''Jackass

Started by nasty girl, 09-03-2007, 16:37:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl



Poku¹aji snimanja filmske vratolomije pogubno su zavr¹ili za D¾ereda V. Andersona koji je za najnoviji ''Jackass'' film ¾eleo da prika¾e svoje genitalije u plamenu. Drugi uèesnik scene, Rendel D. Piterson, optu¾en je za krivièno delo jer je pomoæu spreja i upaljaèa zapalio Andersonove genitalije i tako ga doveo u ¾ivotnu opasnost.

Oèevici tvrde kako je 20-godi¹nji Anderson bio pijan kad je pristao na snimanje opasne scene, a na uèe¹æe se odluèio nakon ¹to je odgledao jedan od ''Jackass'' filmova. Mladi Anderson je skinuo svoje pantalone i dopustio Pitersonu da mu po genitalijama raspr¹i zapaljivi sprej. Nakon ¹to prvi poku¹aj paljenja nije uspeo, Piterson je dodao jo¹ spreja pa je vatra ubrzo zahvatila Andersonove genitalije, ruke i odeæu.

Mladi nesreænik je otrèao u kupatilo i skoèio u kadu kako bi ugasio vatru, a oèevici su ga ubrzo odvezli u bolnicu gde mu je pru¾ena medicinska pomoæ. Utvrðeno je da je Anderson zaradio opekotine drugog stepena.

Èovek koji je zapalio Andersona, Rendel Piterson, pu¹ten je na slobodu uz kauciju od 2.000 dolara. Novo saslu¹anje zakazano je za 16. april, a ukoliko bude optu¾en, Piterson bi mogao da se suoèi sa 10-godi¹njom zatvorskom kaznom.

Vecernji List

Dukica


stef



Bred

imala je neka slicna emisija na mtv-ju ako se ne varam? loodilo.




U naslovu teme je ime te emisije - Jackass.
A i dovoljno slikovito je ime  :roll:


AquA