NoSmoke

Started by Korisnicko Ime, 16-03-2007, 12:50:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Korisnicko Ime

Kompjuterski (totalno) neupuæen tip zove tehnièku podr¹ku firme kod koje je pre nekoliko godina kupio raèunar.

Podr¹ka: U èemu je problem?

Korisnik: Pojavljuje se neki dim iz mog napajanja na kuæi¹tu.

P: Znaèi potrebno vam je novo napajanje. Bolje da ga uzmete ¹to pre, jer...

K: Ne! Ne treba mi! Trebalo bi samo da promenim ne¹to u sistemskom fajlu i sve æe biti u redu.

P: Gospodine, va¹e napajanje se pokvarilo. Morate da ga zamenite.

K: Ne dolazi u obzir! Jedan moj prijatelj mi je rekao da je dovoljno samo promeniti ne¹to u sistemskim fajlovima za podizanje sistema i da æe onda sve biti u redu.

P: Za¹to vam onda to sve ne sredi taj va¹ prijatelj?

K: Ne zna. On mi je rekao da vi znate kako se to mo¾e podesiti, jer ste mi vi prodali raèunar.

P: Ah, da. Mi to obièno ne govorimo na¹im kupcima, ali postoji jedna nedokumentovana naredba u DOS-u koju morate dopisati na kraju va¹eg fajla "config.sys", kako bi se popravilo va¹e napajanje.

K: Znao sam da ima ne¹to!

P: Dopi¹ite na dnu tog fajla LOAD NOSMOKE.COM

Posle desetak minuta kompjuterski (totalno) neupuæen tip zove tehnièku podr¹ku firme kod koje je pre nekoliko godina kupio raèunar.

K: Ne vredi. Napajanje mi se i dalje pu¹i.

P: Koju verziju DOS-a imate?

K: MS-DOS 6.22

P: Ah, pa u tome je problem. Ta verzija ne sadr¾i komandu NOSMOKE.COM. Pozovite Microsoft i tra¾ite da vam po¹alju patch, kojim æete dobiti tu komandu

Posle gotovo sat vremena kompjuterski (totalno) neupuæen tip zove tehnièku podr¹ku firme kod koje je pre nekoliko godina kupio raèunar.

K: Treba mi novo napajanje.

P: Kako ste do¹li do tog zakljuèka?

K: Zvao sam Microsoft povodom mog problema, kako ste mi i rekli. Onda me je neki gospodin tamo propitivao o detaljima vezanim za moje napajanje, pa smo zajedno do¹li do zakljuèka da moje napajanje nije kompatibilno sa komandom NOSMOKE

Dukica

А баш бих волела да сам скапирала фору... :stid:

nasty girl

:siza: :siza: :siza: :siza: :siza: :siza: :siza: :siza: :siza:

ne verujem kakvi likovi....ne zna se ko je veci lik da li cika iz sevisa ili cika iz Microsoft - a....