Pojas od tri krokodila

Started by Roben, 26-03-2007, 21:52:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Roben

Pojas od tri krokodila

Jedna Palestinka uhvaæena je u ponedeljak na graniènom prelazu Rafa, izmedju Egipta i pojasa Gaze, u poku¹aju da prokrijumèari tri krokodila tako ¹to ih je privezala za struk, preneli su lokalni mediji.

®ena je izgledala "neobièno debela", ¹to je privuklo pa¾nju medjunarodnih posmatraèa na granici.

Kontrola je pokazala da ispod ¹iroke odeæe skriva gmizavce, od kojih je svaki bio dugaèak pedesetak centimetara.

Maria Teleria, portparol evropskih posmatraèa koji nadgledaju granicu, na osnovu dogovora izmedju Palestinske uprave i Izraela, je izjavila da iako je ¾ena imala veo i bila pokrivena, èak i sa tako mnogo odeæe na sebi, bilo je ne¹to èudno.

Policajka koja je pregledala sumnjivo debelu ¾enu je vrisnula i istrèala iz sobe, nakon èega je nastala panika i medju drugim ¾enama jer su shvatile ¹ta je posredi.

Kasnije su se, medjutim, èuli izrazi po¹tovanja prema ¾eni koja je bila u stanju da prièvrsti krokodile na telo. Ona je rekla da je nameravala da ih proda lokalnom zoo vrtu.

Krijumèarki je dozvoljeno da predje granicu bez krokodila, kojima su èeljusti bile èvrsto zavezane ¾icom.
Krokodili, vredni oko 500 dolara, su vraæeni u Egipat.

Uhvaæena Palestinka navodno nije prva koja je nelegalno poku¹ala da prokrijumèari egzotiène ¾ivotinje preko graniènog prelaza Rafa.

Jedna druga ¾ena je nedavno poku¹ala da prenese majmuna na grudima, dok su drugi putnici hteli da unesu egzotiène ptice i mladunèe tigra.

(Tanjug)

nasty girl

           

Utorak 27. mart 2007. Izvor: Veèernji list
Uhap¹ena Palestinka koja je poku¹ala da pro¹vercuje krokodile

Jedna Palestinka je uhap¹ena na graniènom prelazu Rafah kada je poku¹ala da prokrijumèari 3 krokodila iz Egipta u pojas Gaze, saznaje se u ponedeljak.

Maria Teleria, predstavnica EU BAM-a, ustanove koja kontroli¹e granièni prelaz, izjavila je da je Palestinka poku¹ala da uðe u Gazu sa 3 krokodila koje je prilepila uz telo.

Palestinski vojnik spazio je kako je ¾ena neobièno debela, ¹to mu je bilo sumnjivo. Hitno je obavestio granièare koji su pregledom otkrili skrivene krokodile.

Krokodilski mladunci bili su dugaèki od 40 do 50 centimetara. Vraæeni su u Egipat, a ¾enu su nastavili da ispituju palestinski slu¾benici kojima je rekla da je krokodile ¾elela da proda lokalnom zoolo¹kom vrtu.

vecernji lIst

Wolf

Treba joj dati medalju za hrabrost :K

Masha


chiligirl