Dosada ubija seksualni ¾ivot

Started by Roben, 19-03-2007, 17:04:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Roben

Dosada ubija seksualni ¾ivot

Najbolji naèin da osve¾ite va¹ seksualni ¾ivot je da isprobate ne¹to novo. To mo¾e biti nova poza, ambijent ili insceniran izlazak gde æe te se vi i va¹ partner pona¹ati kao da ste se tek upoznali ¹to æe obnoviti strasti s poèetka veze.

Takvi saveti nisu samo prazne prièe - nove aktivnosti utièu na hemijske procese u organizmu koji pospe¹uju raspolo¾enje. Do¾ivljaj novog iskustva utièe na luèenje neurotransmitera ukljuèujuæi i hormon uzbudjenja dopamin.

Ako se odredjene aktivnosti ponavljaju na¹ organizam ih registruje kao "veæ vidjeno i isprobano". Zato, ne hvalite se da ste "diplomirani ljubavnik", veæ se trudite da uvek nauèite ne¹to novo ¹to æe vama i va¹em partneru obogatiti ljubavni ¾ivot.

Strastveni seks u prirodi, odlazak u kupovinu donjeg ve¹a, masa¾a, zajednièko kupanje... samo su neke zanimljive "novotarije".

Mnogi parovi, koji zbog posla, dece i drugih obaveza imaju malo vremena jedno za drugo, seks svode samo na krajnji cilj - orgazam. To je najveæa gre¹ka koja mo¾e imati i fatalne posledice.

Za kvalitetan ¾ivot u paru potrebno je mnogo truda i ma¹te. U¾ivajte u ma¾enju, predigri, razgovoru...

Ako va¹ partner kraj napornog dana provodi uz televizijski ekran, iznenadite ga i pojavite se pred njim u negli¾eu dok gleda omiljenu seriju, ili utakmicu. Sigurno se neæe buniti.

A sutradan razmenite nekoliko e-mail ili sms poruka kao seæanje na proteklu noæ.

Mada, taj naèin komunikacije mo¾ete iskoristiti i da nagovestite ¹ta sledeæe pripremate...

(MONDO)

Darker

"©ta jo¹ nisam probao?"
"Ja bih da probamo ne¹to drugo,ne¹to divlje"
hahahahahhahahahahah

To ne mo¾e na silu... To je velika istina... Mo¾e, ali onda nije to to, isto vam je kao da imate i obièan sex... Morate da u glavi oseæate ne samo ¾elju za promenom tehnike, nego i ¾elju za partnerom. Onda ni¹ta nije problem;-)

Dukica

'Bobo,skidaj gaæe!'
'Skidaj gaæe ti'

I ja to isto mislim...
Mo¾e¹ se truditi da promeni¹ do sutra
neæe vredeti, ako i dalje ne oseæa¹
¾elju za partnerom...
A onda menja¹, a da ni ne oseti¹... :smekerica: